Blog - COOL CLUB - nova kolekcija PARADISE - Baby Center spletna trgovina
0

COOL CLUB - nova kolekcija PARADISE

COOL CLUB - nova kolekcija PARADISE

SPOMIN NA POČITNICE

Poletje je napolnjeno s čudovitimi trenutki, ki se jih radi spominjamo in jih delimo z drugimi. Kolekcija Paradise znamke Cool Club črpa navdih prav iz njih. Barve za vsak okus in motivi, ki so navdihnjeni s počitnicami. Brezskrbno!

KORALNO & BARVITO

Koralna barva je »must-have« barva letošnjega poletja. Močna, toda ne vsiljiva, elegantna in laskava. Takšna, da jo vsak želi!

ZRAČNO IN LAHKOTNO

Z motivi flaminga ali slastnih sadežev olepšane zračne obleke in lahkotne majice v kombinaciji s kratkimi hlačami so idealen izbor za vroče poletne dni. 

»STATEMENT« SLOGANI

Poletni izbor za fante vključuje kratke hlače in majice z motivi in slogani oceana. Prevladuje sinje modra barva v kombinaciji z megleno sivo in zeleno v barvi sveže limete. 

SHARK, SHARK, BABY SHARK…

Otroci imajo zelo radi morske živali, saj so – tako kot oni – neverjetne in skrivnostne. Ravno prave, da jih vključimo v počitniško kolekcijo oblačil.

V BARVAH MORJA IN NEBA

Neskončni odtenki modre – svetla, vojaška, azurna – so barve za počitnice ob vodi. Te barve predstavljajo tudi naravni habitat koral, ki nastopajo v glavni vlogi morske kolekcije za deklice. 

SOČNO SADJE ZA OSVEŽITEV

Zrelo in sočno sadje je najokusnejše prav poleti. 

KOT PRAVI SURFER

Tudi fantje imajo za svoja oblačila posebne zahteve. Naj bodo udobna, toda v skladi z zadnjimi modnimi trendi. S surferskimi motivi v kombinaciji s palmami ne boste zgrešili želenega poletnega navdiha. 

ČAR POLETJA

Najstnice uživajo v kombiniranju trendovskih kosov na dekliški način. Oblačila poudarjajo postavo in navdušujejo v trendovskih barvah. To poletje ne sme miniti brez kratkega topa. 

UDOBNA ZAŠČITA PRED SONCEM

Otroška koža je občutljiva, zato je kopalna kolekcija Cool Club narejena iz materialov z UV zaščito. 

VODNE NORČIJE

Otroci se v vodi počutijo kot ribe, zato imajo radi oblačila s potiski morskih živali. 

POZDRAVLJENE, DOGODIVŠČINE!
​​​​​​​

Po zabavi v vodi se prileže počitek. Otroci se najraje zavijejo v brisače ali ponče s kapuco in se posladkajo s slastnim sadjem.