Blog - Česa se bomo naučili v novem letu? - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0

Česa se bomo naučili v novem letu?

Česa se bomo naučili v novem letu?

Ko odštevamo zadnje dni  leta 2017, se hkrati že pripravljamo na novo leto 2018. Vsako novo leto pri marsikomu zbudi željo, da v svoja življenja vpeljejo nove navade ali pa se naučijo nečesa novega. Ne glede na to, kako majhni ali veliki smo, novo leto za vse predstavlja priložnost za izpolnitev cilja, ki smo si ga zastavili.

Česa se bodo vaši malčki naučili v novem letu?

Mogoče bodo vaši malčki naredili prve korake, se naučili prvih črk ali nove pesmice. Ne glede na to kaj jih čaka, cilj prilagodite starosti vašega malčka.

Največji izziv bodo imeli najmanjši. Prvi koraki in prve besede so velik izziv. Motivirajte jih s poganjalcem ali z igračami veselih barv, ki jih bodo spodbujale, da naredijo prve korake.

Majhni otroci bodo v tem letu shodili, se naučili prvih besed, mogoče se bodo naučili uporabljati kahlico. Če je to vaš veliki cilj za leto 2018, potem otroka motivirajte z nagrajevalo tabelo na kateri označite vsako uspešno uporabo kahlice.

Otroci med 3. in 5. letom starosti se bodo morda začeli ukvarjati s športom in tako dodatno razvili svoje motorične sposobnosti. Ples, nogomet, gimnastika, športni krožek…, možnosti je veliko. Mogoče se bo letos vaš malček naučil samostojno plavati. Mali otroci so dovzetni za glasbo in tuje jezike, saj ne poznajo strahu pred napakami tako kot odrasli. Zaradi svoje sproščenosti se torej laže učijo novih veščin.

Prvošolčki se bodo naučili brati in pisati prve črke. To je obdobje, ko se vse bolj učijo samostojnosti, zato jih v tem letu čaka veliko izzivov.

Kaj je cilj vaših malčkov v novem letu?

Z nami delite vaše cilje in nam jih do 14.1.20018 pošljite na klub@baby-center.si, saj bomo 20 najzanimivejših nagradili z interaktivnim koledarjem Baby Centra za leto 2018.