Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V podjetju BeSafe stremimo k uresničevanju poslanstva vsakega starša. Da zaščitimo tisto, kar je v življenju najdragocenejše: otroke. Zato smo v popolnosti predani razvoju varnih avtosedežev za otroke vseh starosti. Želimo si, da v primeru prometne nesreče, noben otrok ni resno poškodovan.


Spoznajte rotacijske avtosedež

Avtosedeži BeSafe nudijo skandinavsko udobje in dizajn za družine novih generacij. Z rotacijo sedeža je polaganje dojenčka v sedež varneje in udobneje, večji otroci pa to lahko opravijo sami na enostavnejši način. Največji poudarek je na varnosti: otroci, ki se vozijo v sedežu v nasprotni smeri vožnje vozila, so 5x varnejši kot tisti, ki se vozijo v smeri vožnje. V primeru prometne nesreče s čelnim trčenjem, se sile trka namreč razpršijo po školjki sedeža, pri čemer razbremenijo otrokovo glavo, vrat in hrbtenico.

besafe_lp_twist_b_17022020.jpg
besafe_lp_twist_17022020.jpg
besafe_lp_turn_17022020.jpg

Dojenčki
(40 - 75 cm)

Malčki
(61 - 105 cm)

Večji otroci
(100 - 150 cm)

Avtosedež Skupina 0+/1 iZi Twist - Temno Rdeča | Baby Center Slovenija
Primeren za otroke od 61 cm - 105 cm / do 18 kg / 6 mesecev - 4 leta,vgrajena zaščita pred udarci (SIP),dodatna zaščita pred stranskimi udarci SIP+,zaščitni in mehki vzglavniki,opravili so najtežji svetovni test: Plus Test, potrjeno po najnovejši uredbi ZN R129,vrhunska funkcionalnost za enostavno vsakodnevno uporabo,pomoč z magnetnim pasom, nastavljivi položaji naslona tudi po namestitvi,optični in zvočni indikatorji za povratne informacije o namestitvi,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Skupina 0+/1 iZi Turn - Siva | Baby Center Slovenija
Primeren za otroke od 61 cm - 105 cm / do 18 kg / 6 mesecev - 4 leta,vgrajena zaščita pred udarci (SIP) v školjki sedeža, dodatna zaščita pred stranskimi udarci SIP+, zaščitni in mehki vzglavniki z inovativnim Dynamic Force Absorber ™,potrjen po najnovejši uredbi ZN R129,pomoč z magnetnim pasom,popolna rotacija za 360º,nastavljivi položaji naslona tudi po namestitvi,optični in zvočni indikatorji za povratne informacije o namestitvi,kakovostni materiali,izjemno udobje s 4 počivalnimi položaji,optimalen dostop zraka skozi prezračevalni sistem zadaj,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Skupina 0+/1 iZi Twist B - Fresh Črna | Baby Center Slovenija
Primeren za otroke od 40 cm - 105 ali 18kg/ od rojstva pa do pribl 4 let,vgrajena zaščita pred udarci (SIP) v školjko sedeža,dodatna zaščita pred stranskimi udarci SIP +,zaščitni in mehki vzglavniki z inovativnim Dynamic Force Absorber™,opravili so najtežji svetovni test (Plus Test),potrjeno po najnovejši uredbi ZN R129,vrhunska funkcionalnost za enostavno vsakodnevno uporabo,pomoč z magnetnim pasom ™,rotacija za 360,optični in zvočni indikatorji za povratne informacije o namestitvi,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Skupina 0+ iZi Go Modular X1 i-Size (40-75 cm) - Sea Green | Baby Center Slovenija
Primeren za otroke od 0 - 12 mesecev,v nasprotno smer vožnje,Namesti se na iZi Modulari-Size bazo s samo enim klikom,pametni sistem magnetov zadrži pasove na strani sedeža,ergonomsko oblikovan ročaj za nošenje,prilagodljiva strehica,z lahkoto se lahko klikne na večino vodilnih vozičkov,visokokakovostni materiali,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Skupina 2/3 iZi Flex Fix 100-135cm i-Size - Sunset Rdeča | Baby Center Slovenija
Primeren od 4. do 12. leta starosti,skupina: 2,3 ali 15-36 kg,prilagoditev višine; raste z otrokom,namestitev: avtomobilski varnostni pas,skladno z novimi predpisi UN R129-02,zaklenjen položaj za namestitev ISOfix,zaščita pred bočnim udarcem (SIP +),vodilo za ramena in bok - za pravilno pozicijo,teža avtosedeža: 7 kg,dimenzije (cm): 42g x 52š x 64v,višina v najvišji poziciji: 82 cm,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Skupina 2/3 IZI UP X3 FIX (15-36 kg) - Black Cab | Baby Center Slovenija
Primeren od 4. do 12. leta starosti,skupina: 2,3 ali 15-36 kg,prilagoditev višine; raste z otrokom,namestitev: avtomobilski varnostni pas,skladno z novimi predpisi UN R129-02,zaklenjen položaj za namestitev ISOfix,zaščita pred bočnim udarcem (SIP +),vodilo za ramena in bok - za pravilno pozicijo,teža avtosedeža: 7 kg,dimenzije (cm): 42g x 52š x 64v,višina v najvišji poziciji: 82 cm,garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Dežno Pregrinjalo Za Avtosedež iZi Go Modular & BeSafe iZi Go - Silver | Baby Center Slovenija
Vodoodporni materiali za zaščito pred dežjem,odsevniki za večjo vidnost,nastavljiv v predelu nog, prilega se dojenčkom do 75 cm,pametno nameščena Velro zapirala za vmesno prezračevanje,enostavno namestitev na otroške avtosedeže BeSafe z optimizirano obliko,pametna zasnova ohranja ročaj za nošenje prosto za prilagodljivo uporabo,hitro zložite v žep za shranjevanje,enostavno odpiranje omogoča, da otroka vzamete ven, ne da bi odstraniti pregrinjalo.
Ostali Dodatki Za Avtosedež iZi Go Modular Zaščita Pred Soncem in Insekti - White | Baby Center Slovenija
Udobna zaščita pred žuželkami in soncem,dodatni zložljivi sončni ščit z UPF50 +,Dihajoča tekstura materiala,Enostavno namestitev na otroške avtosedeže BeSafe z optimizirano obliko,Pametna zasnova ohranja ročaj za nošenje prosto za prilagodljivo uporabo,Hitro zložite v žep za shranjevanje,Združljiv z vsemi modeli BeSafe iZi Go Modular & BeSafe iZi Go.
Ogledalo Za Nadzor Za Otroka BeSafe Ogledalo XL Z Lučko | Baby Center Slovenija
XL otroško ogledalo z lučko,vrhunsko otroško ogledalo z integriranimi LED svetilkami,poveča stik med vami in vašim otrokom v vzvratnem avtosedežu,s priloženim daljinskim upravljalnikom nežno vklopite luč.