Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

NAGRADNA IGRA: »Z BAMBO NATURE DO AVTOSEDEŽA«

Sodelujte v Bambo Nature nagradni igri. Avtosedež Cybex in bogate tedenske nagrade so lahko vaše!

Bambo Nature v trgovinah Baby Center in na www.babycenter.si od 18. 8. do 31. 10. 2020 nagrajuje vaše nakupe in zvestobo. Z nakupom otroških pleničk Bambo Nature, negovalne kozmetike ali zaščitnih previjalnih podlog linije Bambo Nature in z malo sreče lahko osvojite avtosedež Cybex. Prijavite se na nagradno igro in vsak teden sodelujte v nagradnem žrebanju za bogate nagrade Bambo Nature!


Že poznate vse lastnosti Bambo Nature pleničk, ste jih z vašimi najmlajšimi že preizkusili?

Bambo Nature pleničke so koži prijazne, ultra vpojne, izjemno mehke in zračne. Zračnost je tista, ki zagotavlja dihanje otroške kože v predelu pleničke in je izrednega pomena. Če plenička ni zračna, lahko hitro opazimo rdečino, otroci postanejo nejevoljni in starši zaskrbljeni. S pleničkami Bambo Nature se bodo vaši otroci brezskrbno posvetili vsakdanji igri, njihova občutljiva in nežna koža bo svilnato gladka in voljna, starši pa srečni ob pogledu na svoje nasmejane male nadobudneže. Indikator vlažnosti na hrbtni strani pleničke opozarja, kdaj je treba pleničko zamenjati, in se ob polni plenički obarva modro, to pa pomeni, da nam kot skrbnim staršem ni treba neprestano kukati v pleničko in vznemirjati naših malčkov pri brezskrbni otroški igri. Enostavno preverimo indikator in že vemo, ali je pleničko potrebno zamenjati.

Pleničke Bambo Nature so prav zaradi svojih lastnosti primerne od rojstva in vse do dne, ko se vaš malček privaja na uporabo kahlice oziroma stranišča. Visokokakovostni materiali, visoka vpojnost, popolno prileganje ter prijaznost do kože in okolja so odlike pleničk Bambo Nature, za katerimi stojita skandinavska kakovost in nordijski način življenja. Ekološka oznaka in potrdilo združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« sta dokaz popolne predanosti proizvodnji pleničk, ki ne vsebuje parabenov, parfumov, barvil in drugih škodljivih konzervansov.


Ste že seznanjeni, da Bambo Nature vaše najmlajše razvaja s povsem novo linijo izdelkov za nego kože?

Vlažni čistilni robčki, losjon za nego kože, pomirjujoča krema, oljna kopel, gel za umivanje telesa in las ter zaščitne previjalne podloge so del omenjene linije in morda je zdaj pravi trenutek, da jih preizkusite. Edini dodatek v naših izdelkih je ljubezen.

Linija izdelkov za nego občutljive otroške kože ponuja vlažne čistilne robčke kar v dveh različicah. Prvi so takšni, s katerimi otroka lahko obrišete ne samo v predelu pleničke, pač pa tudi povsod drugod. Včasih je treba poskusiti tudi malce peska iz peskovnika in skočiti naravnost v lužo, saj je to pravo otroštvo. In tukaj na pomoč priskočijo Bambo Nature vlažni čistilni robčki, ki očistijo prav vse – pesek, ki se je prijel na nežne ročice, ali morda kapljice, ki polzijo po nežnem obrazku, saj je bil skok v veliko lužo naravnost neprecenljiv.

Vlažni čistilni robčki so nepogrešljivi del vsake previjalne torbe, prostora v vozičku, avtomobila in povsod tam, kjer se nahajate s svojim malčkom. Tudi doma in zunaj na jutranjem sprehodu. Vlažni čistilni robčki so nadomestilo mila in vode, so prijazni do nežne otroške kože in narejeni iz mehke viskozne tkanine.

Druga različica robčkov za zahtevnejše starše so biorazgradljivi vlažni čistilni robčki, ki se ponašajo z vsemi že omenjenimi lastnostmi običajnih vlažnih čistilnih robčkov, hkrati pa so biorazgradljivi.
Postali bodo vaš vsakdanji obvezni del prtljage, kamorkoli se boste že odpravili.

Verjamemo, da smo vas prepričali in da boste, če še niste, preizkusili izdelke Bambo Nature ter si tako zagotovili sodelovanje v nagradni igri, ki vas lahko popelje do lepih in bogatih nagrad!

Opravite nakup, preizkusite skandinavsko kakovost in postanite del družine Bambo Nature. Z malo sreče so bogate nagrade, ki vam jih poklanja Bambo Nature, lahko vaše. KER VAM JE MAR.

Nagradna igra: »Z Bambo Nature do avtosedeža«

Trajanje nagradne igre:
Nagradna igra poteka na www.babycenter.si od 18. 8. do 31. 10. 2020.

Kako?

Preprosto – za sodelovanje izpolnite obrazec in se prijavite v nagradno igro.

Kdo lahko sodeluje?
Vsi kupci Bambo Nature izdelkov in vsi, ki izpolnijo nagradni vprašalnik.

Kakšna je nagrada?
Glavna nagrada: AVTOSEDEŽ CYBEX SIRONA Z i-Size s podstavkom

Tedenske nagrade: Paket izdelkov Bambo Nature

Potrebujete dodatne informacije?
Več informacij v pravilniku nagradne igre.

Pravilnik nagradne igre Z Bambo Nature do avtosedeža

bambo_slogan_11082020_350px.png

Spletna stran je zaščitena z reCAPTCHA za katero veljata Google politika zasebnosti in pogoji uporabe.

Seznam tedenskih nagrajencev

Srečni nagrajenci tedenskih žrebanj, so:

25.8.2020 - Lara Kandare

1.9.2020 - Katra Pirih

8.9.2020 - Sara Gregorčič

15.9.2020 - Tina Modic

22.9.2020 - Urška Pevec Kastelic

29.9.2020 - Ana Robar

6.10.2020 - Jure Atelšek

13.10. - Tjaša Rant

20.10. - Gaja Naraglav

 

Iskrene čestitke!

Nagrajencem bomo vse podrobnosti poslali na njihov e-mail naslov, podan v prijavi v nagradno igro.