Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Predstavitev

Baby Center d.o.o. je zasebno trgovsko podjetje, ki je iz leta v leto raslo in postalo vodilno podjetje na slovenskem trgu s prodajo izdelkov za nosečnice in otroke od rojstva do osmih let starosti. Ena naših glavnih konkurenčnih prednosti je veriga maloprodajnih trgovin s konceptom »vse na enem mestu« za nosečnice in otroke. Smo ekskluzivni zastopnik na slovenskem trgu za mnoge priznane mednarodne blagovne znamke. Tako lahko kupci v naših trgovinah izbirajo med vrhunsko opremo, kakovostnimi pripomočki za dojenčke in mamice, kozmetiko, hrano, igračami, oblačili, obutvijo in pohištvom.

V številnih maloprodajnih enotah, ki poslujejo po celi Sloveniji in na Hrvaškem, ter preko spleta, želimo nuditi našim kupcem vse kar potrebujejo za nego in razvoj svojih malčkov. V Sloveniji imamo široko maloprodajno mrežo ter spletno trgovino www.babycenter.si . Maloprodajna mreža na Hrvaškem raste od leta 2012 dalje - danes šteje že 12 trgovin in spletno trgovino www.babycenter.hr.

S prijaznim nasmehom in strokovnim pristopom naših prodajalcev želimo uresničiti vse vaše želje in potrebe.

Vam in vašim malčkom želimo čim več lepih trenutkov v naših trgovinah.

Za vse vaše želje in izkušnje, ki bi jih želeli deliti z nami, vas prosimo, da nam jih sporočite preko kontaktnega obrazca ali na brezplačno telefonsko številko 080 28 81.