Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aktualno

Svetovanje ob nakupu obutve!

17.09.2019

Vabljeni v Baby Center Murska Sobota, Maribor, Novo Mesto in Koper!

Ste že bili v situaciji, ko ste otroku kupili čevelj pa niste bili povsem prepričani, da mu je zares prav? Letošnjo jesen ne bodite v dvomih!

Odslej si rezervirajte sobote, med 10.00 in 13.00 in obiščite naše trgovine Baby Center ter se posvetujte z diplomirano fizioterapevtko Špelo Gorenc Jazbec.

Odgovorila vam bo na vsa vprašanja in pomagala izbrati pravo obutev za vašega malčka.

21.9.2019, Baby Center Murska Sobota

28.9.2019, Baby Center Maribor (Mercator center)

5.10.2019, Baby Cetner Novo Mesto (Qlandia)

12.10.2019, Baby Center Koper (Planet) 

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.