Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aktualno

Svetovanje ob nakupu obutve!

04.09.2019

Vabljeni v soboto 7.9. med 10 in 13.uro na oddelek obutve!

Ste že bili v situaciji, ko ste otroku kupili čevelj pa niste bili povsem prepričani, da mu je zares prav? Letošnjo jesen ne bodite v dvomih!

To soboto, 7.9., med 10.00 in 13.00 obiščite našo trgovino Baby Center v BTC Ljubljana in se posvetujte z diplomirano fizioterapevtko Špelo Gorenc Jazbec.

Odgovorila vam bo na vsa vprašanja in pomagala izbrati pravo obutev za vašega malčka.

 

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.