Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aktualno

Prostovoljni odpoklic izdelka Stokke Steps gugalnega stolčka in Stokke Steps Newborn Set

27.06.2019

S strani proizvajalca Stokke smo bili obveščeni o prostovoljnem odpoklicu!

Spoštovani kupci!

 

S strani proizvajalca Stokke smo bili obveščeni O PROSTOVOLJNEM ODPOKLICU: Stokke Steps gugalnega stolčka in izdelka Stokke Steps Newborn Set

 

Zaradi ugotovljene varnostne težave, ki je povezana z zaklepanjem Stokke Steps gugalnega stolčka in izdelka Stokke Steps Newborn Set, se je podjetje Stokke odločilo za prostovoljni odpoklic izdelka. Ta težava bi lahko namreč povzročila, da se Stokke Steps Bouncer in izdelek Stokke Steps Newborn Set ne pritrdita pravilno na Stokke Steps stolček, čeprav je indikator zaklepanja obarvan zeleno. Če se to zgodi, se Stokke Steps Bouncer oziroma izdelek Newborn Set lahko ločita od stola. To lahko poveča možnost otrokovega padca. Prosimo vas, da upoštevate, da za enkrat še ni bila prijavljena nobena poškodba.
Tveganje je povezano s Stokke Steps gugalnimi stolčki in izdelki Stokke Steps Newborn Set, ki so bili proizvedeni med februarjem 2014 in 21. decembrom 2018.

Podjetje Stokke zato prosi za vašo pomoč. Prenehajte uporabljati kombinacio Stokke Steps stolčka in Stokke Steps gugalneka stolčka oz. izdelka Newborn Set, pojdite na https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer, ter preverite, ali navedeno vpliva tudi na vaš izdelek. Če se izkaže, da navedeno vpliva tudi na vaš izdelek, morate nadaljevati z registracijo, da lahko prejmete informacije o tem, kako si zagotoviti popravilo vašega izdelka.

Ob ločeni uporabi Stokke Steps stolček in Stokke Steps Bouncer ne predstavljata nobenega tveganja in sta varna za uporabo. Izdelek Stokke Steps Newborn Set pa lahko uporabljate samo s stolčkom.

                           

Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na prodajalca: Baby Center d.o.o, Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana (Poprodajna služba: 080 28 81)

Hvala za razumevanje!

Baby Center d.o.o.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.