Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aktualno

Baby Center brisača - Facebook nagradna igra

12.06.2019

Sodelujte v nagradni igri in osvojite Baby Center brisačo za na plažo!

 

Sodelujte v nagradni igri in osvojite Baby Center brisačo za na plažo za vse zabavne poletne dni!

 

___________________________________________________________________________________________

Hvala vsem za izjemno sodelovanje!
Izmed vseh sodelujočih, in res vas je bilo veliko, smo izžrebali 10 srečnih nagrajencev: Anja Orehar, Bernardka Kos, Mojca Jesenko, Martina Ogulin, Alenka Božič, Lea Kikec, Zorica Ascic, Valentina Delic, Nataša Konjar, Simona Golnar.
Čestitamo! Vse nagrajence, prosimo, da nam do srede 19.6.2019 v zasebno sporočilo na Facebooku, pošljejo svoje podatke (ime in priimek, naslov, davčno številko ter e-mail naslov). 

__________________________________________________________________________________________

 

Vse, kar morate storiti, je, da na naši Facebook strani poiščete objavo te nagradne igre, jo všečkate in v komentar pod objavo označite vsaj enega prijatelja, ki bi mu brisača 

Nagradna igra poteka od 12.6. do vključno 16.6.2019 do 23.59 na naši Facebook strani.

Kar 10 srečnih nagrajencev bomo objavili v ponedeljek, 17.6. 2019, na naši Facebook strani, v sklopu objave nagradne igre, ter v sklopu te spletne novičke. 

Držimo pesti! :)

Pravilnik nagradne igre Baby Center brisača se nahaja tukaj.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.