Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Aktualno

Koda za 20% popust na igračo po izbiri

29.11.2018

Izkoristite 20% popust na najljubšo igračo!

 

Kako unovčim kodo?

Pri spletnem naročilu vpišite kodo v polje "Imate promo kodo?" in sicer za dodajanjem tistega izdelka v košarico, na katerega želite unovčiti popust.

Primer: Če v košarico dodajate štiri izdelke, popust pa bi želeli unovčiti na tretji izdelek, vpišite kodo zatem, ko ste v košarico dodali tretji izdelek. Nato v košarico dodajte še četrti izdelek.

Popust velja samo za igrače po rednih cenah (za 1 igračo).

Akcija traja od 29.11. do 12.12.2018 na vse igrače po rednih cenah*.

*Kupon ni unovčljiv na izdelke blagovne znamke Stokke, za začetna mleka, za nakupe darilnih bonov ali plačilo storitev. Aktualne akcije, klubske cene z bonusi in druge promocije izključene. Unovčljiv je v trgovinah in na spletu. Velja za blago na zalogi. Popusti se ne seštevajo. Akcije so izključene.

Popust je unovčljiv tudi v fizičnih trgovinah Baby Center in sicer s kuponom, ki ste ga na blagajni prejeli ob nakupih, opravljenimi med 29.11. in 5.12.2018.

 

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.