Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Decembrsko obdarovanje otrok je letos lahko res enostavno

Čas, ki je tako zelo čaroben, je obenem tudi zelo stresen in napolnjen s številnimi obveznostmi. Dovolite, da del prednovoletnih obveznosti za vas prevzame ekipa Baby Centra in vam pomaga pri izboru in pripravi daril za otroke zaposlenih v vašem podjetju.

ny-header.png

Z našimi darili smo v 15 letih razveselili že več kot 128.000 otrok in verjamemo, da lahko skupaj najdemo primerno rešitev obdarovanja tudi za vas in vaše podjetje. Zato smo za vas pripravili naslednje možnosti – izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim zahtevam in pričakovanjem:

Možnost 1: Darilo izberite v trgovini Baby Center

Sami izberete darila iz najširše ponudbe igrač in drugih izdelkov iz naše ponudbe. Darila bomo v izbrani poslovalnici lično zavili, po želji opremili z imenom otroka ter ob večjem naročilu tudi dostavili na želeno lokacijo. Za namig – pri izboru daril vam je lahko v pomoč naš katalog igrač 2016, lahko pa že danes pregledate ponudbo tudi v naši spletni trgovini. Če želite, da vam katalog pošljemo v fizični obliki, nam pošljite sporočilo na elektronski naslov novoletna.darila@baby-center.si.

Možnost 2: Darilni boni Baby Center so idealno darilo

Določite vrednost darila v obliki darilnih bonov, ki vam jih simpatično zavite dostavimo na sedež vašega podjetja. Razdelite jih staršem otrok, ki jih bodo v eni izmed naših 31 trgovin unovčili za darilo po lastnih željah in potrebah.

V kolikor vaše podjetje pripravlja dogodek ob obisku dobrega moža, pa starši lahko izbrano darilo pustijo v naši trgovini, kjer ga bomo zavili, opremili z imenom otroka in ob večjem naročilu dostavili na želeno lokacijo.

darila-2.png
darilo-knjizica-open.png

Baby Center bo tudi to leto vsakemu darilu priložil prav posebno presenečenje

Da bo prihodnje leto kar najbolj aktivno in kreativno, smo pripravili knjižico spominov, v katero bodo starši skupaj z otroci skozi različne tematike izpolnjevali, risali, pisali in lepili svoje spomine. Po končanem letu tako knjižica postane čudovit spomin na preteklo leto.

Kako do ponudbe?

Baby Center svojim kupcem poleg kakovosti zagotavlja garancijo na zadovoljstvo, saj darilo, ki otroku morda ni všeč, lahko tudi vrnete ali zamenjate. Najširšo ponudbo izdelkov, ki jih lahko izberete za darilo, si lahko že danes ogledate v naši spletni trgovini, naročilo pa pošljete na elektronski naslov novoletna.darila@baby-center.si. Za večje nakupe smo za vas pripravili tudi posebne ugodnosti, ki jih bo z vami z delila gospa Ana, pokličite jo na 051 668 727.