Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

KATALOG POHIŠTVA IN OSTALE OPREME


Postelje in posteljni kompleti, otroška ležišča, komode in omare, stajice, varovalne ograje in stoli za hranjenje - vse to in še več najdete v našem katalogu pohištva in ostale opreme.


Katalog_pohistva_cela_pasica_-_1100_x_165.jpg

Dojenček v posteljici preživi več časa kot kjerkoli drugje, zato je pomembno, da je udobna in predvsem varna in trpežna. Stranica naj ima možnost višinske prilagoditve, da boste otroka lažje vzeli iz posteljice. 

Otroška ležišča so eden najpomembnejših elementov v zgodnji dobi odraščanja otroka, zato je izbira ležišča zelo pomembna. Ležišče mora nuditi dobro oporo hrbtenici, ki se razvija.

Pri izbiri omare ali komode upoštevajte prostor, ki ga imate na voljo za opremo otroške sobe, hkrati pa se prepričajte, ali vam je pohištvo všeč, da bo del opreme vašega bivališča za daljši čas.

postelje-in-kompleti.jpg
otroska-lezisca.jpg
komode-in-omare.jpg

Varnost v domu naj bo na prvem mestu, zato poskrbite, da bo vaš malček varen v vsakem kotičku vašega stanovanja. Malim nadobudnežem lahko varno prehajanje med prostori omogočite z namestitvijo različnih varoval, kot so zatiči za vrata ter varnostne ograjice, s katerimi jih boste obvarovali pred padci po stopnicah, uščipi in drugimi tegobami.

Naše babice so govorile, da so ješči otroci največje bogastvo za starše! Da bo res tako, je potrebno čimprej poskrbeti, da bo tudi otrok del domačega omizja. Da bo otrok čimprej samostojno sedel skupaj z vami za družinsko mizo, izberite kakovosten stolček, ki bo zadostil vašim in otrokovim potrebam. Pa dober tek! 

V otroški sobici ne smejo manjkati tudi nekateri drugi izdelki - posteljnina, mizice, stolčki, igralne podloge, dekorativne nalepke, ... Oglejte si vse izdelke za popolno opremljeno otroško sobico.

stajice-in-varovalne-ograje.jpg
stoli-za-hranjenje.jpg
vsi-izdelki.jpg

Katalog_pohistva_cela_pasica_-_1100_x_165-1.jpg

KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.