Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

PORODNIŠKI POPUST 11%

Porodniški popust je storitev, namenjena članom kluba Baby Center, ki pričakujejo novega družinskega člana. Omogoča vsakodnevno koriščenje 11% popusta za poseben nabor izdelkov, ki smo jih kot strokovnjaki za najmlajše izbrali v Baby Centru. Brezplačno storitev Porodniški popust lahko brez posebnih pogojev vklopite na svoji kartici kluba Baby Center v vseh trgovinah Baby Center in na www.babycenter.si, in sicer v uporabniškem profilu "Moj profil" na zavihku "Članstva". Popust se obračunava avtomatsko na vseh blagajnah trgovin Baby Center in sicer v obdobju 12 mesecev od dneva včlanitve.

Poleg stalnega 11% popusta so člani Porodniškega popusta mesečno nagrajeni tudi z ekskluzivnimi ponudbami za druge izdelke iz ponudbe Baby Centra, o čemer so obveščeni preko elektronske pošte, SMS, ali pa so predstavljene na spletni strani www.babycenter.si.

PP-upper-right---2017.jpg

Katere so glavne prednosti prenovljene storitve PORODNIŠKI POPUST?

 1. Razširjena ponudba izdelkov oz. segmentov izdelkov v storitvi Porodniški popust.
 2. Samodejni popust za nakupe izbranih izdelkov ali segmentov v obdobju 12 mesecev od dneva včlanitve.
 3. Preprosta ustna včlanitev na blagajni trgovine Baby Center brez izpolnjevanja dodatnih obrazcev.
 4. Storitev Porodniški popust je brezplačna.
 5. Na storitev se lahko prijavi katerikoli član kluba Baby Center, ne glede na to, ali pričakuje naraščaj oz. ne glede na otrokovo starost.
 6. Popust velja za celo družino oz. sorodstvo (stari starši, tete, sorodniki, prijatelji). Popust se obračunava na podlagi predložene kartice kluba Baby Center in sicer enakovredno na veliko oz. katerokoli od treh manjših kartic.
 7. Popust se obračuna ne glede na vrsto plačila (gotovina, plačilna kartica ali darilni boni).
 8. Popust je mogoče izkoristiti tako v trgovinah kot v spletni trgovini www.babycenter.si.
 9. Če član pričakuje novega otroka, se po preteku 12 mesecev na storitev lahko ponovno prijavi.
 10. Član se lahko na storitev prijavi ali odjavi kadarkoli v okviru delovnega časa trgovin Baby Center ali na www.babycenter.si.

11% popust velja za glavne kategorije izdelkov za družinskega člana

Popust ne velja za izdelke v akciji, izdelke s popusti in izdelke znamke Stokke.


Pogosta vprašanja

1. Kdo lahko uporablja storitev in kje se nanj lahko prijavi?

Edinstvena storitev Porodniški popust, ki je na voljo v trgovinah Baby Center, ni pogojena z datumom nastopa dejanskega porodniškega dopusta nosečnice. Na 11% Porodniški popust se lahko prijavi vsak član kluba Baby Center, ne glede na to, ali pričakuje naraščaj oz. ne glede na otrokovo starost. Za prijavo ni potrebno predložiti nobenih dokazil (materinska knjižica, rojstni list ipd.)

Če se želite prijaviti na Porodniški popust, na blagajni trgovine Baby Center predložite kartico kluba Baby Center in blagajničarki povejte, da bi radi vklopili storitev Porodniški popust. Na spletni strani babycenter.si, in sicer v uporabnikškem profilu "Moj profil", v razdelku "članstva".

2. "Porodniški popust" velja 12 mesecev. Kje preverim koliko časa lahko še uporabljam storitev?

Veljavnost članstva se lahko preveri na blagajni v trgovinah ali v uporabniškem profilu "Moj profil" na spletni strani babycenter.si.

Če ste se na Porodniški popust prijavili 20. 4. 2016 ali kasneje, vaše članstvo velja 12 mesecev oz. 365 dni po včlanitvi. Če ste se na Porodniški popust prijavili pred 20. 4. 2016, potem vaše članstvo velja 24 mesecev oz. 730 dni od dneva včlanitve.

3. Kdaj lahko koristim 11% Porodniški popust? Je kakšna omejitev po dnevih?

Koriščenje 11% Porodniškega  popusta ni omejeno glede na dan, koristiti ga je mogoče vsak dan v okviru delovnega časa posamezne trgovine in neomejeno v spletni trgovini.

4. Članstvo v Porodniškem popustu se mi bo izteklo, vendar pričakujem drugega otroka in želim nakupovati izdelke še naprej. Kaj storiti?

Če član pričakuje novega otroka, se po izteku članstva na storitev lahko ponovno prijavi.

5. Ali storitev Porodniški popust poleg stalnega 11% popusta prinaša še kakšne dodatne ugodnosti?

Poleg 11% popusta na izbrane izdelke, ki jih potrebuje novorojenček, bodo člani mesečno nagrajeni tudi z ekskluzivnimi popusti za druge izdelke, ki jih otrok potrebuje v prvem letu življenja.  Prijavite se na prejemanje elektronskih obvestil in SMS obvestil, in prejeli boste občasne dodatne ugodnosti.

6. Kaj moram storiti, če želim prejeti dodatne ugodnosti Porodniškega popusta?

Za prejemanje dodatnih ugodnosti  na svojo kartico kluba Baby Center vpišite tudi elektronski naslov in GSM številko. To lahko storite v trgovinah Baby Center (prodajno osebje povprašajte za obrazec za dopis podatkov) ali pa podatke dopišite na spletni strani www.babycenter.si, in sicer v uporabniškem profilu "Moj profil", v razdelku "članstva".

7. Zaradi prihoda novorojenčka v nakupe velikokrat pošljem moža ali mamo. Ali lahko Porodniški popust koristi še kdo poleg mene?

11% Porodniški popust se na blagajni obračuna na podlagi predložene kartice kluba Baby Center in sicer enakovredno na veliko oz. katerokoli od manjših treh kartic. Pogoj je, da je storitev vključena in veljavna.

8. Ali lahko storitev uporabljam tudi z dodatnimi, manjšimi klubskimi karticami?

11% Porodniški popust se na blagajni obračuna na podlagi predložene kartice kluba Baby Center in sicer enakovredno na veliko oz. katerokoli od manjših treh kartic. Pogoj je, da je storitev vključena in veljavna.

9. Ali lahko izdelke, ki so vključeni Porodniški popust, plačam z darilnimi boni? Se mi v tem primeru popust obračuna?

11% popust se obračuna ne glede na vrsto plačila tj. gotovina, plačilna kartica, darilni boni, dobropis.

10. Moj otrok več ne potrebuje izdelkov iz ponudbe Porodniški popust. Se lahko iz storitve odjavim?

Če se želite odjaviti iz storitve Porodniški popust, na blagajni trgovine Baby Center predložite kartico kluba Baby Center in blagajničarki povejte, da bi radi izčlanili iz storitve Porodniški popust.

Član kluba se s storitve Porodniški popust odjavi v trgovinah Baby Center po vsej Sloveniji ali na spletni strani www.babycenter.si, in sicer v uporabniškem profilu "Moj profil", v razdelku "članstva".

11. Ali lahko Porodniški popust koristim tudi pri nakupih v spletni trgovini babycenter.si?

Da, 11% porodniški popust se vam bo avtomatsko obračunal na izdelke, ki so vključeni v to storitev tudi pri nakupih v spletni trgovini.

Porodniški popust bo na artiklu v spletni trgovini viden in obračunan, morajo biti pa ob tem izpolnjeni naslednji pogoji:

 1. Kot član kluba morate biti registrirani v spletno trgovino.
 2. Ob pregledovanju izdelkov morate biti v spletno trgovino prijavljeni.
 3. V trenutku pregledovanja mora biti članstvo v Porodniški popust veljavno.
12. Kako se obračunava 11% Porodniški popust?

Popust velja izključno za redne maloprodajne cene izdelkov v navedenih kategorijah. Popusti oz. akcija ne velja za izdelke v aktualnih akcijah, klubskih akcijah z bonusi, za izdelke znamke Stokke, pri drugih promocijah ter za izdelke s popustom. Popusti, bonusi se ne seštevajo.

13. Ali se 11% Porodniški popust obračuna tudi na izdelke z akcijsko ceno? Kaj pa za izdelke v splošnih akcijah (npr. 20% vikend akcija)?

11% porodniški popust se obračuna avtomatsko na podlagi predložene kartice kluba Baby Center.

V primeru, da se odločite za nakup izdelka, ki ima v določenem obdobju definirano akcijsko ceno, se porodniški popust ne bo obračunal (obračunala se vam bo akcijska cena izdelka).

V primeru, da se v času splošne promocije (npr. 20% popust na vozičke Joolz) odločite za nakup dotičnega vozička, se vam bo obračunal popust splošne promocije, oz. popust, ki vam prinaša višjo ugodnost (10% splošni popust vs. 11% Porodniški popust = obračuna se vam 11% popust).

14. Kako vem, na katere izdelke se mi prizna 11% Porodniški popust?

V trgovinah Baby Center so s Porodniškim popustom označeni posamezni segmenti artiklov.

V spletni trgovini je vrednost s porodniškim popustom vidna tudi na posameznem artiklu, vendar le v primeru, da ste kot član kluba registrirani v spletno trgovino, ste ob pregledovanju vanjo prijavljeni in imate veljavno članstvo v Porodniškem popustu.


Ugodnosti s popusti veljajo izključno za redne maloprodajne cene navedenih izdelkov oz. izdelkov v navedenih kategorijah. Popust oz. akcija ne velja za izdelke, če so vključeni v aktualne akcije, klubske akcije z bonusi in v druge promocije ter za izdelke s popustom. Popusti, bonusi se ne seštevajo. Akcija ne  velja za izdelke znamke Stokke. Akcija velja na izdelke znamke Bugaboo od 13.11.2017 dalje. Popust se obračuna na blagajni. Storitev Porodniški popust lahko uveljavijo le člani kluba Baby Center ob predložitvi kartice kluba Baby Center. Storitev velja 12 mesecev od prijave oz. vklopa storitve pri blagajni oz. na www.babycenter.si. Baby Center si pridržuje pravico, da spreminja (doda, odvzema) ugodnosti, spreminja izdelke in popuste pri posameznih kategorijah izdelkov ali storitev kadarkoli prekine.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.