Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Darilni boni Baby Center

darilni-boni---500x500.jpg

Ne veste, kaj bi prijateljem in sorodnikom podarili ob rojstvu novega družinskega člana? Ali pa se ne morete odločiti, kaj bi njihovemu starejšemu otroku kupili za rojstni dan?

Imamo rešitev!

Nakup DARILNIH BONOV BABY CENTER je vedno prava izbira!

Darilne bone Baby Center lahko kupite v vseh trgovinah Baby Center po Sloveniji in v spletni trgovini. Na voljo so v vrednostih 5 €, 10 € in 20 €.

Kupljene darilne bone vam izročimo v simpatičnem ovitku.

Darilni boni niso unovčljivi v spletni trgovini.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.