Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

blog-igra-vlog-19112020-1100x400.jpg

10 najboljših igrač za igro vlog pod 20 EUR

Otroška domišljija je neomejena in prav bi bilo, da razvoj le-te še bolj vzpodbujamo. V trgovinah je mogoče najti igrače, ki na različne načine opravljajo svojo nalogo. Ker je odločitev za nakup najboljše včasih pravi izziv, smo za vas izbrali 10 igrač, za katere boste odšteli manj kot 20 eur.

Otroci pri igri vlog ne poznajo in ne čutijo potrebe po omejitvi. Starši smo tisti, ki (lahko) otroke določenega spola usmerjamo v igro z igračami, za katere menimo, da so primerne spolu. Predlagamo, da poskusite drugače in izberete eno izmed spodaj predstavljenih igrač, ki so odličen pripomoček za igro vlog ne glede na spol otroka.

1. Klein nahrbtnik s pripomočki (akcijska cena: 19,99 €)

klein-200x200.jpg

Primerno za starost: 3 leta +

Zakaj nam je všeč:  Otrok se v igri lahko prelevi v delavca, policista ali gasilca. Na zunanji strani nahrbtnika so žepki, v katere otrok namesti različne pripomočke za igro, ki jih ima pri roki, kamorkoli gre (na izlet, sprehod, k prijatelju, babici ali v vrtec). V nahrbtniku (dim. 25 x 8.5 x 28 cm) pa je še vedno dovolj prostora za vse druge stvari, ki jih otrok potrebuje vzeti s seboj (npr. malico, rezervna oblačila, copatki). Dolžina naramnic je nastavljiva, zato je nahrbtnik primeren za različne višine otrok.

(art. 934210-934213)

2. PlayGo Salon za domače ljubljenčke (akcijska cena: 17,99 €)

playgo-salon-200x200.jpg

Primerno za starost: 2 leti +

Zakaj nam je všeč: Prenosni salon je odlična igrača za vse otroke, ki starše prepričujejo, da želijo ljubljenčka, vendar se ne zavedajo, koliko dela prinašajo mali kosmatinci. Sedaj jih lahko postavite pred preizkušnjo. V 17 delnem setu igrač za nego je vključen tudi ljubljenček. Za lažje prenašanje (ker ljubljenček potrebuje nego tudi na počitnicah pri babici in na morju) ime škatla, v katero shranite vse pripomočke, tudi ročaj za lažje prenašanje.

(art. 772001)

3. Hape leseni kovček z orodjem (akcijska cena: 14,99 €)

hape-kovcek-2-200x200.jpg

Primerno za starost: 3 leta +

Zakaj nam je všeč: Leseno orodje je prijetno na otip, držala so prirejena za držanje malih ročic. Otrok bo vijake navijal v matice z roko ali pa si pomagal z orodjem, ter tako krepil svoje motorične in finomotorične spretnosti. Ko je igra malega mizarja zaključena, orodje pospravite v simpatično škatlo s prenosnim ročajem, ki lahko služi tudi kot dekorativni element v otroški sobi.

(art. 06618)

4. Dr. Feel Well Veliki medicinski kovček (akcijska cena: 9,99 €)

dr_feel_well_200x200.jpg

Primerno za starost: 3 leta +

Zakaj nam je všeč: Veliki kovček vsebuje kar 11 realističnih pripomočkov, ki jih zdravniki uporabljajo pri svojem delu. Igrača je idealna za otroke, ki se bojijo zdravnikov ali zdravniških pregledov/posegov. S preigravanjem otrok predeluje strah in pridobiva samozavest, ki jo bo potreboval pri ponovnem obisku zdravnika, hkrati pa bo vzpostavljal nove nivoje odnosa zaupanja s soigralcem (starši, sorojenci, ipd.).

(art. 728887)

5. PlayGo Moja prva kuhinja (akcijska cena: 14,99 €)

playgo-kuhinja-200x200.jpg

Primerno za starost: 18 mesecev +

Zakaj nam je všeč: Simpatična prenosna kuhinja za malčke je narejena iz močnih barv, ki stimulirajo koordinacijo oči roke. Zaradi zaobljenih robov in prijaznih materialov je povsem varna tudi za otroke, ki bodo priložene pripomočke tudi okušali. Simpatično oblikovana kuhinja z ljubkimi detajli bo navdušila tudi z lučkami in zvoki, ki jih oddaja. Velikost: 25x18x26 cm.

(art. 772005)

6. PlayGo Set za čiščenje (akcijska cena: 17,99 €)

playgo-ciscenje-200x200.jpg

Primerno za starost: 18 mesecev +

Zakaj nam je všeč: Otroci naj čimprej spoznajo, kako ohranjati čistočo v bivanjskem prostoru. Deset delni set je idealen za to, da priskoči na pomoč staršem z brisanjem prahu, pometanjem in pomivanjem tal. Še posebej jim bo v ponos, če bodo za to lahko uporabljali čisto svoje pripomočke in se z njimi pokazali pred starimi starši.

(art. 772006)

7. 4M Set za izkopavanje (akcijska cena: 8,99 €)

4m-izk-200x200.jpg

Primerno za starost: 8 let+

Zakaj nam je všeč: Idealna kombinacija za urjenje potrpežljivosti za otroke in tiste malo večje, ki so v preteklosti sanjali, da bodo postali paleontologi. Najprej je potrebno izkopati vse delčke, iz katerih potem sestavite skoraj 20 cm veliko okostje čisto pravega pradavninskega orjaka. Odlična igrača za skupno preživljanje časa s tistimi očeti, ki premorejo veliko smisla za natančnost, detajle in vztrajnost.  

(art. 18049, 64353, 19299)

8. 4M Set za čaranje (akcijska cena: 10,99 €)

4m-caranje-200y200.jpg

Primerno za starost: 6 let+

Zakaj nam je všeč: Otroci bodo osvojili publiko z vsemi 12 čarovniškimi triki. Priložena so navodila za izvedbo, skrivnosti trikov in nasveti za izvedbo profesionalne čarovniške predstave. Tisto, kar se zdi na prvi pogled nemogoče in neverjetno, je z enostavno razlago trika čisto verjetno. Toda pravi čarovnik skrivnosti nikoli ne izda.

(art. 24588)

ucila-postani-200x200.jpg

Primerno za starost: 4 let+

Zakaj nam je všeč: Čudovita nova serija knjig, ki spodbuja otroke, da se začnejo živo zanimati za naravoslovne predmete in z njimi povezane privlačne poklice, o katerih starši večinoma ne vemo kaj dosti. Otroci na 48 straneh lahko izvedo več o praktičnih spretnostih in znanjih, ki so potrebna, da bi opravljali enega izmed teh osupljivih poklicev.  Knjiga Postani astronavt bo otroka poučila o vesolju, astronomiji, življenju na Mednarodni vesoljski postaji, knjiga Postani znanstvenik pa o časih, silah, življenjskih ciklih in še veliko več.

(art. 963995, 963996)

10. Purple Cow Mladi detektivi (akcijska cena: 13,99 €)

purple-cow-200x200.jpg

Primerno za starost: 8 let+

Zakaj nam je všeč: Komplet daje otrokom možnost, da nekaj ur kot pravi znanstveniki izvajajo eksperimente v svojem zasebnem laboratoriju. Znanstvenik, forenzik, detektiv? Vse to je mogoče postati s setom za odkrivanje prstnih odtisov. S pomočjo železovega prahu, smukca, lepilnega traku in čopičev z različnih površin bodo lahko odvzeli nevidne prstne odtise ali pa celo izdelali svoj prstni odtis v 3D obliki s pomočjo alginata in gipsa! Set vključuje navodila za 7 zabavnih eksperimentov! V kompletu prejmete vso potrebno opremo, razen nekaterih predmetov, ki jih lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Priložena so podrobna navodila s fotografijami posameznih postopkov ter zanimiva znanstvena dejstva in pojasnila. 

(art. 964155)


Morda vam bo všeč tudi:

Medvedek - 38 cm - bel | Baby Center Slovenija
Plišasti medvedek,bele barve,velikost: 38 cm,priporočljiva starost: 3 leta +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Shellies morske deklice | Baby Center Slovenija
Morska deklica presenečenja v školjki,12 različnih morskih deklic,za 3+ let,opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Disney moja prva enciklopedija | Baby Center Slovenija
Disney moja prva enciklopedija, namenjena je vsem radovednim otrokom,vse o planetu, na katerem živimo, živalih, s katerimi si ga delimo, in pojavih v naravi, s katerimi se srečujemo,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Avtomobil na daljinsko upravljanje McLaren Senna | Baby Center Slovenija
Avtomobil McLaren Senna,na daljinsko upravljanje,velikost 1:24,za 6+ let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Buldožer Cat | Baby Center Slovenija
Vključen drog in žica za nakladanje,možnost odpreti vrata,posebne plastične gosenice,OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Številski vlak - 10847 | Baby Center Slovenija
Številski trak,23 kock,učenje številk,starost od 1½-3 let,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 1½ let.