Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
original_1100x619.jpg
logo_500x600.jpg

Vse se je začelo v začetku osemdesetih s proizvodnjo klasičnih belih majic, da bi majice izgledale kot "takšne, ki jih nosijo marinci". Leta 1993 se je odprla prva trgovina Original Marines. 

Poleg poslovalnice Baby Center Nama, kjer so Original Marines oblačila dostopna že od avgusta 2018, so z marcem 2020 na voljo tudi v naši največji poslovalnici Baby Center Ljubljana BTC. Vabljeni k ogledu modnih, barvitih in drznih oblačil Original Marines.

Kolekcija pomlad/poletje 2020 prinaša kombinacijo barv in podrobnosti, ki se jim enostavno ni moč upreti. Naj si bo malček, malčica, deklica ali fant, s kolekcijo Original Marines zasije prav vsak. Izraža otroško igrivost in v sebi skriva tisti otroški smeh, ki se ga nikoli ne naveličamo.

Barve in čustva se s pomladjo prebudijo, poletje pa ob toplih sončnih žarkih le še dodatno vzbudi otroško radoživost. Prav takšen utrip je začutiti z novo kolekcijo oblačil Original Marines, ki s svojimi vzorci in barvami prav posebej izstopa. Če žeilte nekaj posebnega, nekaj ne čisto vsakdanjega in predvsem modno obarvanega ter edinstvenega, potem je prav to tisto kar iščete.

Original Marines oblačila so od marca 2020 dostopna v dveh poslovalnicah, Baby Center Ljubljana BTC in Baby Center NAMA v središču Ljubljane. V ponudbi lahko najdete pestro izbiro oblačil različnih velikost, od novorojenčke pa vse do 12.leta starosti. 

Naj vaši najmlajši ulovijo neustavljiv slog znamke Original Marines

 

poslovalnica_btc_original_marines_3.jpg

Poslovalnica Ljubljana BTC

poslovalnica_btc_original_marines_2.jpg

Poslovalnica Ljubljana BTC

poslovalnica_btc_original_marines_1.jpg

Poslovalnica Ljubljana BTC

banner-original-marines-350x450.jpg

Poslovalnica NAMA

banner-oroginal-marines-350x450.jpg

Poslovalnica NAMA

banner-origina-marines-350x450.jpg

Poslovalnica NAMA