Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
btc_hala11_header_1100px.png

Dobrodošli v največji otroški trgovini v Sloveniji

V naši poslovalnici v ljubljanskem BTC-ju boste našli vse kar vaš malček potrebuje za zdrav razvoj in srečno otroštvo.


Baby Center Ljubljana BTC

Šmartinska cesta 152

1000 Ljubljana

telefon: (01) 545 10 80

Obratovalni časi:

ponedeljek: 9:00 – 20:00

torek: 9:00 – 20:00

sreda: 9:00 – 20:00

četrtek: 9:00 – 20:00

petek: 9:00 – 20:00

sobota: 9:00 – 20:00


btc_nadstropje_360px-1.png

Prvi voziček in avtosedež sta z nami od prve zasanjane vožnje pa vse do radoživega spoznavanja narave ter večernega uspavanja v čudoviti sobici. Mi smo izbrali najboljše za vaša prva raziskovanja in prve skupne trenutke, vi pa poiščite najlepše kraje za vaše izlete in opremite najlepšo sobico za vašega malčka!

V prvem nadstropju najdete otroške vozičke in avtosedeže, pripomočke, plenice, vse za kopanje, pohištvo, hišni tekstil, hranilne stolčke in prenosne posteljice.

btc_nadstropje_1_500px.png
btc_nadstropje_2_500px.png

btc_pritlicje_360px.png

Prva oblačila, prvi medvedek ali prva pravljica za lahko noč. Vse to so stvari, ki si jih zapomnimo za vedno. Vodimo vas skozi svet otrok vseh starosti. Poleg široke ponudbe imamo za vas tudi najširši nabor nasmehov, spominov in igrivih trenutkov!

V pritličju boste našli oblačila in modne dodatke vrhunskih blagovnih znamk Cool Club, Original Marines, Benetton in s.Oliver, pričaka pa vas tudi čudoviti svet igrač in poučnih knjig ter velik Lego kotiček.

btc_pritlicje_1_500px.png
btc_pritlicje_2_500px.png

btc_klet_360px.png

Prvi copatki in prvi koraki, ter prva samostojna vožnja s triciklom ali poganjalcem. Vsa razgibana otroška doživetja se za vedno vtisnejo v spomin ponosnih staršev zato je izbira prave obutve, igral in pripomočkov za različne aktivnosti še toliko bolj pomembna. Mi vam bomo vedno priskočili na pomoč z različnimi idejami za kakovostno in zabavno preživljanje prostega časa.

V kleti najdete razširjen in pester izbor obutve, poganjalce, tricikle, skiroje, kolesa, akumulatorska vozila, tobogane, gugalnice, vrtne hišice, zunanja igrala in vse za prve športne dosežke.

btc_klet_1_500px.png
btc_klet_2_500px.png


Prednosti in storitve


 • Največja otroška trgovina, ki se  v 3 nadstropjih razprostira na dobrih 2.300 m2;
 • prehod med nadstropji z dvigalom, ki je primeren za otroški voziček;
 • varovan prostor za shranjevanje osebnih stvari;
 • kotiček za počitek z malo knjižnico in previjalno sobo;
 • brezplačen wi-fi;
 • toaletni prostori, ki so prilagojeni za uporabo otrok;
 • posebej označena parkirna mesta, namenjena nosečnicam in mamicam z dojenčki, ki se nahajajo na levi strani trgovine;
 • strokovno usposobljeno osebje na vseh oddelkih;
 • najširša ponudba otroških vozičkov, avtosedežev in drugih izdelkov priznanih mednarodnih blagovnih znamk na enem mestu;
 • brezplačna storitev Osebno svetovanje;
 • pooblaščeni servis izdelkov blagovnih znamk Cybex, Britax Römer, Maxi-Cosi, Quinny, Joolz, Bugaboo, Stokke, Maclaren, Mutsy, Abc Design, Baby Design;
 • brezplačna dostava opreme in pohištva za nakupe v vrednosti nad 100 EUR.

Osebno svetovanje

bcbtc_floor0_01.jpg

Osebno svetovanje je brezplačna storitev, namenjena staršem, ki pričakujejo otročička in potrebujejo pomoč pri izbiri izdelkov, ki jih bo potreboval malček v prvem letu starosti. S strokovnimi nasveti in informacijami ter odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi z opremo in pripomočki za otroka vam bo pomagalo prodajno osebje v trgovini Baby Center BTC v Ljubljani. Čas trajanja Osebnega svetovanja je največ 2 uri. Svoj termin lahko rezervirate na telefonski številki 01 580 25 25.