Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Vitapur Penasto ležišče Hitex Camomile - 70 x 140 cm

Redna cena
99,99
Vrednost s popustom
69,99
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Koper
  • Esenca kamilice za mirnejši spanec,
  • obračljivo jedro iz čvrste pene,
  • zračna cona za kroženje zraka in proti pregrevanju,
  • snemljiva, pralna prevleka,
  • dimenzije ležišča: 70 x 140 cm,
  • višina ležišča: 10 cm.
Ležišče Camomile omogoča dobro podporo telesu vašega malčka in pravilno lego hrbtenice. Obračljivo jedro je sestavljeno iz dveh plasti mehkejše in čvrstejše pene, ki sledita otrokovemu razvoju. Zračna cona med plastema preprečuje pregrevanje otrokovega telesa. Tako boste ležišče preprosto obrnili na drugo stran in poskrbeli za optimalno podporo telesa glede na otrokovo rast.
Tkanina prevleke ležišča je za boljše počutje obogatena z esenco kamilice, ki je poznana po svojih številnih pozitivnih zdravilnih lastnostih. Njen prijeten in nežen vonj bo na vas prijetno vplival. Vonj kamilice navdaja z občutkom veselja, topline in optimizma, hkrati pa bo pričara svežino in pomaga pri sproščanju. Kamilica, ki jo ljudje že stoletja prepoznavajo kot odlično zdravilno rastlino, pomirja prebavila ter učinkovito lajša nespečnost in blaži stres. Ima antiseptične, protivnetne, antihiperglikemične in antigenotoksične lastnosti. Kamilico pogosto uporabljajo tudi v kozmetiki, ker učinkuje blažilno in protivnetno.
Kamilica pomaga pri nespečnosti, njen vonj pa deluje sproščujoče.
Sodobna tehnologija, sloneča na mikrokapsulah, prinaša hitrejši in globlji spanec, zahvaljujoč tretmaju aromaterapije. Eterično olje kamilice se namreč nahaja v mikrokapsulah in se sprosti ob stiku s telesom, vonj kamilice pa se nalahno razširi v ozračje. To omogoča popoln in sproščujoč učinek in bolj miren ter globlji spanec vašega malčka. Ležišče za prijeten spanec, s prijetnim vonjem kamilice.
Obračljivo dvojno jedro ležišča Camomile Junior so naši strokovnjaki razvili tako, da ga ni potrebno lepiti. Lepila in topila lahko namreč povzročajo številna obolenja in negativno vplivajo na centralni živčni sistem. Ker jedro ležišča Camomile Junior ne vsebuje nobenih lepil, bo vaš malček spal udobno in predvsem zdravo.
Pralna prevleka poskrbi za konstantno čisto in sveže spalno okolje otroka in omogoča prijetnejše in bolj higienično spalno podlago. Enostavno snemljiva prevleka Camomille je pralna na 40 °C, kar omogoča preprosto vzdrževanje in prijetno svežino otroškega ležišča ter njegovo čistočo.
Izdelek je vakuumsko pakiran, kar prinaša številne prednosti. Vakuumsko pakiranje je izjemno praktično za prevoz, hkrati pa z nakupom takšnega izdelka doprinesete k varovanju narave. Ležišče ima zaradi vakuumskega pakiranja manjši volumen, kar omogoča, da je transport racionalnejši in varčnejši; v enem prevozu se tako prepelje več izdelkov, s tem pa se zmanjšuje število voženj in posledično količina izpustov CO2. Hkrati je vakuumsko pakiranje izjemno higienično, saj je izdelek neprodušno zaprt in ohranja popolno čistočo in svežino. Vzdrževanje: pralna na 40°C. Dimenzije ležišča: 70 x 140 cm, višina ležišča: 10 cm.

GARANCIJA IN JAMSTVO ZA LEŽIŠČA VITAPUR: Na jedro ležišča Camomile iz pene blagovne znamke Vitapur-Hitex proizvajalec zagotavlja 10-letno jamstvo. Za jedro ležišča blagovne znamke Vitapur-Hitex zagotavlja proizvajalec 10-letno jamstvo in 1-letno garancijo za prevleko Vitapur-Hitex. Ustrezno posteljno dno vpliva na daljšo življenjsko dobo jedra ležišča. Proizvajalec jamči kakovost in brezhibnost izdelka v jamstvenem roku. Če boste ravnali po navodilih in upoštevali vsa opozorila, proizvajalec jamči tudi, da bo izdelek služil svojemu namenu. Proizvajalec jamči, da bo v garancijskem roku na svoje stroške odpravil morebitne pomanjkljivosti in napake na izdelku. V primeru tovarniške napake na ležišču vam bomo ležišče popravili ali zamenjali. Rok za odpravo napak v garancijski dobi je 45 dni od dneva prejema reklamacije. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Garancija velja od dneva izročitve dalje. Garancija velja na območju Republike Slovenije. S priznanjem 100 % garancije se tekoči čas garancije ne prekine in tudi ne začne teči novi garancijski rok. Reklamacija mora vedno biti podana v pisni obliki. Kupec mora pri uveljavljanju reklamacije predložiti fotokopijo ali original računa in garancijskega lista, ki ga je izdal prodajalec. Zahtevek za 100% garancijo lahko kupec uveljavlja z računom pri prodajalcu, ki mu je izdelek prodal. Garancija se lahko uveljavlja tudi pri proizvajalcu ležišča, ki je naveden na garancijskem listu in sicer z računom prodajalca in s strani prodajalca izpolnjenim in potrjenim garancijskim listom. Od datuma nakupa velja 100% garancija na vsa penasta jedra ležišč Vitapur-Hitex. S popravilom ali z zamenjavo se odstrani vsa škoda, ki je posledica napake v materialu. 

Garancija ne velja: v primeru napake zaradi neprimernega ravnanja s proizvodom (sila, preobremenitev, spremembe, povzročene s strani kupca), pomanjkljivosti, ki so posledica naravne obrabe, v primeru madežev zaradi plesni, v primeru, da ležišče ni bilo uporabljano skupaj z ustreznim posteljnim dnom Vitapur-Hitex, na prevleke ležišč in ročaje (pentlje) za obračanje, če kupec ne predloži kopije računa in pripadajočega garancijskega lista, v primeru poškodb mora biti proizvod zaščiten pred poškodbami in umazanijo. Če proizvod ni zaščiten, lahko proizvajalec zavrne zahtevo za zamenjavo ali popravilo, v primeru porumenelosti jedro ležišča, kar je značilnost. 

Opozorila: Ob normalni uporabi ležišča bodo materiali znotraj ležišča ostali nespremenjeni. Kot posledica prilagajanja za ležišča iz pene se debelina in trdnost lahko ob normalni uporabi zmanjša do 15%, kar se ne obravnava kot tovarniška napaka. Za takšno zmanjšanje debeline ali trdnosti, proizvajalec s to garancijsko izjavo ne jamči. Pri dimenzijah ležišč je zaradi elastičnosti sestavin toleranca +/- 2%. Ležišče znotraj te tolerance se ne obravnava kot ležišče z napako. Do takšnih odstopanj lahko pride tudi po daljšem času uporabe. V teh primerih prodajalec s to garancijsko izjavo ne prevzema jamstva. Pri prevleki ležišča prihaja do vidnih sprememb na tkanini, kar je normalna posledica uporabe izdelka in ne vpliva na funkcionalnost izdelka. V primeru popolne izrabe prevleke je mogoče naročiti novo samostojne prevleko za ležišče. V primeru reklamacije si prodajalec pridržuje pravico do strokovnega pregleda ležišča, kjer se ugotovi stanje in vzrok napake. Napake kot so napake šivov, morebitni madeži in drugi madeži, ki ne vplivajo na funkcionalnost ležišča, morajo biti v obliki pritožbe, pisno poslane v roku 30 dni od dneva prevzema ležišča. 

Pravila za uporabo in vzdrževanje izdelkov – vakuumirana ležišča:  Ležišče Vitapur-Hitex je zaradi lažjega transporta in maksimalne higiene vakuumsko pakirano. Ležišče Vitapur-Hitex dobi svojo pravo obliko v 30 minutah po odstranitvi embalaže, vendar je potrebno počakati najmanj 8 ur, preden ga lahko popolnoma obremenite. Ko ležišče vzamete iz embalaže, ga več ne zavijajte in upogibajte. Pena ima svoj značilen vonj, zato je priporočeno, da izdelek pred uporabo dobro prezračite. Neprijeten vonj po nekaj dneh popolnoma izgine. Paket morate odpreti v 30 dneh od prevzema ležišča. Izdelek je namenjen uporabi v zaprtih prostorih z normalnimi klimatskimi pogoji relativne vlage med 40% in 60%. Priporočamo, da prostor v katerem je ležišče, redno zračite in ležišče izpostavite svežemu zraku. Pri zračenju naj bo izdelek brez posteljnine. Na ta način se izognemo zadrževanju vlage v ležišču, kar bo onemogočilo razvijanje plesni. V prvih 6 mesecih je potrebno obračati položaj ležišča (glava-noge). Priporočena pa je tudi pokončna postavitev ležišča, da se struktura in polnilo optimalno stabilizirata. Izdelek ni primeren za vlažne prostore. Izogibajte se tudi tekočini in vlagi na ležišču. Mokro čiščenje, sesanje ali likanje na tkanini odsvetujemo. Za optimalno zaščito ležišča priporočamo, da uporabljate pralen posteljni nadvložek in pralne napenjalne rjuhe, ki jih najdete tudi v ponudbi Vitapur-Hitex.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.