Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Unikatoy UNIKA Žival in pet žogic - različni seti

Redna cena
5,49
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Žival in pet žogic
  • šest različnih setov, ki vsebujejo eno od živali - morskega psa, pujsa, psa, slona, dinozavra ali pingvina ter pet žogic.
  • za starost 4 leta +,
  • želen motiv zapišite v opombe naročila,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pripravi se na zabavno igro s setom, ki vsebuje žival in pet žogic. Položi žogico v usta živali, stisni žival za trebušček in žogica bo poletela. Močneje stisneš trebušček živali, dlje poleti žogica. Na voljo imaš šest različnih setov, ki vsebujejo eno od živali - morskega psa, pujsa, psa, slona, dinozavra ali pingvina ter pet žogic.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.