Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Unika Frača in vodne žogice

Redna cena
4,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Slovenska Bistrica
Lendava
  • Frača in 4 vodne žogice,
  • napni in spusti,
  • frača zelene ali oranžne barve,
  • želeno barvo zapišite v opombe naročila.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Z žogico napni vrvico zelene ali oranžne frače, spusti in žogica bo poletela. Frača zelene ali oranžne barve s priloženimi štirimi vodnimi žogicami te pri igri vedno razveseljuje. Vendar pazi, nikoli ne meri v smeri oseb ali živali, nikoli v oči ali obraz.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.