Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Unika Balin krogle

Redna cena
8,49
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Slovenj Gradec
  • Balin krogle,
  • 8 barvitih krogel,
  • dva mala balinčka,
  • premer balin krogle je 8 cm,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Barvitih osem balin krogel ter dva mala balinčka za zabavno igro s prijatelji. Vrzi balinček, vrzi še kroglo čim bliže balinčku, nato pa povabi prijatelja, da se s svojo kroglo približa balinčku bolje kot ti. Kdo bo uspešnejši? Premer balin krogle je 8 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.