Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Učila Vile - 2000 nalepk

Redna cena
3,00
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Domžale SPB
  • Knjiga z nalepkami,
  • 2000 različnih nalepk,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Dobrodošla v vilinski deželi! Tukaj živi veliko čudovitih vil, ki letajo naokoli s čarobnimi paličicami in ščepci vilinskega čarobnega prahu. Pomagajo ljudem in živalim, vendar kljub vsem opravilom najdejo dovolj časa tudi za zabavo!

Pridruži se prikupnim vilam, ki plavajo v bazenu, se igrajo na snegu, uganjajo vragolije na igrišču in se zabavajo s prijateljicami.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.