Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Učila Tik tak knjiga z uro

Redna cena
9,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Knjiga z uro
  • kartonka,
  • 12 strani,
  • založba Učila,
  • naučimo se povedati" Koliko je ura".
Ta poučna knjiga z uro, ki omogoča spreminjanje lege kazalcev, je idealen pripomoček za spoznavanje koncepta časa. Malčki se bodo z njeno pomočjo naučili razbrati, koliko je ura, spoznali pa bodo tudi prikupnega medvedka Marka in se zabavali ob njegovih dogodivščinah.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.