Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Učila Najlepše pravljice bratov Grimm

  • Najlepše pravljice bratov Grimm,
  • najbolj znane pravljice,
  • trda vezava,
  • 221 strani.
Le kdo še ni slišal za pravljice bratov Grimm?

Dela bratov Grimm so priljubljena prav povsod. Brezhibno se ohranjajo skozi različna obdobja in se dotaknejo vseh generacij, tako otrok kot tudi odraslih.

Ta knjiga vam ponuja priložnost, da odkrijete najbolj znane pravljice bratov Grimm, kot so Janko in Metka, Pepelka, Sneguljčica in Bremenski muzikanti, ter se izgubite v neverjetnem svetu, v katerem se mešajo sanje, čarobnost, čustva in pričakovanja. Si želite srečati vraga in njegovo babico? Se tresti od strahu pred grifonom? Se smejati skupaj s pogumnim krojačko?

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.