Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Učila Izdelajmo letala iz papirja

Redna cena
14,99
Artikla ni na zalogi
  • Izdelaj letala,
  • trda vezava,
  • 48 strani,
  • založba Učila,
  • dimenzija 23x28 cm.
Zgibanke klasičnih in posebnih modelov

Vsak otrok ve, kako zgibati klasično puščico, najbolj znano papirnato letalo. Ta knjiga pa, poleg klasičnih modelov, uvaja v svet povsem nova in osupljiva papirnata letala. V njej je celo poglavje neverjetnih papirnatih letalcev - od elegantnih jadralnih prek nevarnih bojnih letal do nenavadnih in neznanih letečih predmetov. Prav vsak ljubiteljski pilot bo našel pravi model zase. Samo zgibaj papir in veselje z lastnim letalom se lahko začne!

Navodila so opisana po korakih, dodane so podrobne ilustracije. Tako lahko vsak izdela svojo mojstrovino - pušičcio, rapi, vojno letalo draken in osupljivo mitro.

Priložena dva odlična modela s propelerjem in 13 potiskanih listov za zgibanje letal!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.