Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Učila Fantje - 2000 nalepk

  • Knjiga z nalepkami,
  • 2000 različnih nalepk,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
 Podaj se v čudoviti svet aktivnosti. Ustvarjaj, riši, barvaj in lepi v tej krasni knjigi o morskih razbojnikih, vikingih, superjunakih, kozmonavtih, tajnih agentih in še mnogih drugih fantovskih junakih.
Knjiga vsebuje 2000 nalepk, s katerimi lahko sooblikuješ dogajanje v tem razburljivem svetu.Podaj se v čudoviti svet aktivnosti. Ustvarjaj, riši, barvaj in lepi v tej krasni knjigi o morskih razbojnikih, vikingih, superjunakih, kozmonavtih, tajnih agentih in še mnogih drugih fantovskih junakih.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
BONUS NA KARTICO – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. *KLUBSKA CENA PO ODŠTETEM BONUSU – končna vrednost izdelka v akciji po odštetem bonusu. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" bonus na kartico, klubska cena po odštetem bonusu, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini.