Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Učila Fantje - 2000 nalepk

Redna cena
3,00
  • Knjiga z nalepkami,
  • 2000 različnih nalepk,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
 Podaj se v čudoviti svet aktivnosti. Ustvarjaj, riši, barvaj in lepi v tej krasni knjigi o morskih razbojnikih, vikingih, superjunakih, kozmonavtih, tajnih agentih in še mnogih drugih fantovskih junakih.
Knjiga vsebuje 2000 nalepk, s katerimi lahko sooblikuješ dogajanje v tem razburljivem svetu.Podaj se v čudoviti svet aktivnosti. Ustvarjaj, riši, barvaj in lepi v tej krasni knjigi o morskih razbojnikih, vikingih, superjunakih, kozmonavtih, tajnih agentih in še mnogih drugih fantovskih junakih.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.