Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Učila Drevo - brezmejnost znanja

Redna cena
4,99
Artikla ni na zalogi
  • Knijga brezmejnost znanja,
  • Drevo,
  • dimenzija; 28x25 cm,
  • 64 strani,
  • trda 3D naslovnica.
Odpri knjigo in spoznaj, kaj vse je na njih zelo neverjetnega. Odkrij, kako rastejo, kako dosegajo neverjetne višine in kako nekatera od njih živijo tisočletja.
Odkrij kaj vse pridobivamo od dreves - hrano, vlakna, olja in še več in odkrij, kako čistijo zrak, ki ga dihamo.
Nato pa spoznaj še različne vrste gozdov, ki se raztezajo vse od Arktike do tropskih krajev in odkrij, kako uspevajo v današnjem hitro spreminjajočem se svetu.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.