Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Učila Dobrodošel, dojenček!

Redna cena
12,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
11,04
Velja 23.01.2020 - 04.02.2020
Artikla ni na zalogi v spletni trgovini
Spletna akcija
  • Knjiga za shranjevanje prvih spominov,
  • 46 strani,
  • ilustracije in kartice mejnikov,
  • otroške pesmice.
Vsebuje 24 kartic za fotografiranje dojenčkovih mejnikov, na naslovnico lahko vstavite fotografijo svojega dojenčka!

Prvo leto v dojenčkovem življenju je resnično dragoceno, saj se veliko stvari zgodi prvič. V to knjigo lahko shranite spomine na različne prve dogodke in jih ohranite za vedno.
Knjiga je opremljena s čudovitimi ročno narisanimi ilustracijami, karticami za fotografiranje dojenčkovih mejnikov in otroškimi pesmicami. Z njo lahko ohranite čudež tistega sladkega prvega leta in ga skupaj z otrokom podoživljate skozi vse nadaljnje življenje.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.