Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Trigano Gugalnica baby Tatou

Redna cena
79,99
Artikla ni na zalogi
  • Gugalnica baby Tatou,
  • zložljiva,
  • dolžina: 150 cm,
  • širina: 138 cm,
  • višina: 119 cm,
  • max. obremenitev: 20 kg.
Dimenzije postavljene gugalnice: 150 cm (Š) x 138cm  ( G) x 119 cm ( V). Primerno za igro enega otroka. Maksimalna nosilnost 20 kg. Primerno za otroke v starosti od 9 - 36 mesecev. Pred uporabo preberite priložena navodila. Izdelek ima 2 leti garancije na plsatične dele in 10 let na kovinske ( na prerjavenje). 

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.