Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Top Model Škatlica za nakit s kodo in zvokom

Redna cena
24,95
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Lenart
Slovenj Gradec
Cerknica
Koper
  • Top model Škatlica za nakit s kodo in zvokom,
  • samo pravilna kode odpre škatlico,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev
Največji zakladi so pogosto precej majhni - in jih je mogoče varno shraniti v tej skrinjici.

Samo pravilna koda odpre ključavnico in zasliši se melodija. Pod pokrovom je še več zabave: sijoče ogledalo, velik predalček in tristranski vložek za bolj dragocene in skrivne stvari.

Tudi zunanjost skrinjice za nakit je atraktivna: rozain bele črte, kul TOPModel tisk, srca, zvezde, sladke pande in roza kamna na gumbih dveh spodnjih predalov. Obvezno za vsako dekle - zagotovo in zaradi varnosti. Velikost: 14,3 x 20 x 12,4 cm

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.