Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Živjo, jaz sem Sora melodični jajček. Vabim te da se skupaj zabavava. S priloženo žličko ppotolci po vrhu moje glave in opazuj kako začnem plesati po tvojem taktu.

Ima 4 različne možnosti: 1. DO-RE-MI 2. TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR 3.Smešni zvoki 4. Tukaj lahko dodaš svoj ritem in mu dodaš tri smešne zvoke.

Primerno za otroke starejše od 18 mesecev.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.