Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Tomiess nasmejane jajčke lahko zložimo v stolp. Najbolj zabavno pri vsem pa je, da se znotraj vsakega jačka skriva skriti jajček, ki se ob pritisku oglaša.

Na vsake podstavku so števila od 1 -6 in ko malček preide na višjo stopnjo jih lahko zlaga po številih in išče oblike, ki sodijo skupaj. Set je pakiran v priročno pakiranje z ročajem in zato primerno tudi za darilo.

Primerno za otroke starejše od 6 mesecev.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.