Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Tomy Elektronska varuška TF 525

Redna cena
99,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • LCD zaslon,
  • domet starševske enote do 350 m,
  • prikaz temperature v prostoru,
  • možnost dvosmerne komunikacije,
  • uspavanke,
  • svetlobni prikaz glasnosti,
  • polnilna starševska enota,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Tomy elektronska varuška TF 525 je enostavna za uporabo. Le vključite jo, in že imate vzpostavljeno povezavo z vašim malčkom, brez šumov ali drugih motečih elementov. Varuška vsebuje nadvse uporabno nočno lučko, katere moč svetenja lahko poljubno nastavite - idealen način, kadar ne želite zbuditi otroka s prižiganjem glavne sobne luči. Varuška vsebuje tudi svetlobni prikaz glasnosti v prostoru - zvok lahko ugasnete in preko svetlobnih prikazov (iz zelene na rdečo barvo) spremljate, kdaj se bo otrok oglasil.

Možnost dvosmerne komunikacije omogoča, da z malčkom govorite ali ga le pomirite s svojim glasom kar iz druge sobe. LCD zaslon prikazuje temperaturo prostora, v katerem se nahaja otrok. Varuška tudi predvaja otroške uspavanke, ki jih lahko prižgete na otrokovi ali na starševski enoti varuške.

Varuška vsebuje polnilno starševsko enoto (za delovanje ne potrebuje baterij), katere domet je do 350 m.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.