Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Tomy Elektronska varuška TF 500

Redna cena
79,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
71,99
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Nova Gorica
Postojna
Novo mesto
Slovenj Gradec
Lenart
  • Domet starševske enote do 350 m,
  • svetlobni prikaz glasnosti,
  • nočna lučka z nastavljivo svetlobo na daljinsko upravljanje,
  • polnilna starševska enota,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Tomy elektronska varuška TF 500 je enostavna za uporabo. Le vključite jo, in že imate vzpostavljeno povezavo z vašim malčkom, brez šumov ali drugih motečih elementov. Varuška vsebuje nadvse uporabno nočno lučko, katere moč svetenja lahko poljubno nastavite - idealen način, kadar ne želite zbuditi otroka s prižiganjem glavne sobne luči. Nočna lučka deluje neodvisno od starševske enote, zato jo lahko uporabljamo tudi kasneje, ko otrok že odraste in ne potrebuje več povezave s starševsko enoto varuške.

Varuška vsebuje tudi svetlobni prikaz glasnosti v prostoru - zvok lahko ugasnete in preko svetlobnih prikazov (iz zelene na rdečo barvo) spremljate, kdaj se bo otrok oglasil.

Varuška vsebuje polnilno starševsko enoto (za delovanje ne potrebuje baterij), katere domet je do 350 m.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.