Tommee Tippee nočna lučka prenosna nočna pingvin 2v1 white - Baby Center spletna trgovina
0
Tommee Tippee nočna lučka prenosna nočna pingvin 2v1 white
43,92 € 46,66 €
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 46,66 €

TRENUTNA CENA

43,92 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 962581

  • 2 v 1 - nočna stoječa lučka in prenosna lučka,
  • polnjenje preko USB-ja,
  • spodbuja samostojen spanec,
  • iz mehkega silikona.
Tommee Tippee lučka pingvin 2v1 je popoln nočni prijatelj, hkrati pa izgleda čudovito ob otrokovi postelji. Njegova funkcija nežne zatemnitve pomaga otroku, da razume razliko med dnevom in nočjo in lažje zaspi. Lučka je sestavljena iz dveh delov - iz pingvina in jajčka, katerega lahko otrok nosi naokoli kadar ga potrebuje (npr. pri nočnem sprehodu do kopalnice oz. pri iskanju kakšne izgubljene igrače, itd).

2-v-1 lučka za otroško sobo - v prvi fazi jo lahko uporabljate kot nočno lučko ob obisku otroške sobe med previjanjem,.... kasneje pa otrok sam uporablja prenosno lučkov obliki jajčka. Lučka je izdelana iz mehkega silikona, ki je prijeten na otip. Lučka ima zatemnjeno svetlobo, ki ne moti spanca in je nastavljiva na različne jakosti.

Spodbuja samostojen spanec, saj pomaga otrokom, da se ob medli svetlobi naučijo spati sami.

Baterije niso potrebne - prenosno jajčece napolnimo prek stojala. Polnjenje polnilne enote-stojala/pingvina poteka preko USB-ja, popolnoma napolnjena lučka zdrži do 10 ur.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.