Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Tommee Tippee lončki so skrbno zasnovani, tako, da pomaga vašemu malčku pri razvoju spretnosti pitja brez razlitja tekočine. Obstajajo lončki proti polivanju z mehkim ustnikom, lončki z mehko silikonsko slamico, lončki z ročaji za malčke in lončki za večje malčke.
1. 4m + Lonček za prve požirke
Izdelan za uporabo od 4. meseca dalje, ta majhen lonček - 150ml, je odlična izbira za prve požirke vašega dojenčka.
Do te točke se dojenček doji ali hrani s pomočjo stekleničke, tako da je uvajanje lončka pomemben korak pri hranjenju. Lonček ima zelo mehak ustnik, ki je nežen do dlesni in velike ročaje, kar omogoča dober oprijem. Te lastnosti zagotovo pomagajo, da prehod na uporabo lončka poteka čimbolj gladko.
Ventil proti polivanju zagotavlja da se tekočina ne poliva. Pokrovček pa zaščiti ustnik pred umazanijo.
Ko se spretnost pitja vašega otroka izboljša lahko odstranite ročaje, tako da otrok lahko drži lonček neposredno. Ventil proti polivanju se lahko enostavno odstrani, da se omogoči prosti pretok pitja, kar lahko pomaga pri ustnemu razvoju vašega otroka.
Ključne značilnosti
• Posebna izdelava ustnika zagotavlja gladek prehod iz prsi ali stekleničke na uporabo pitja iz lončka
• Snemljiv, enodelen ventil proti razlitju zagotavlja minimalno polivanje
• Super mehak ustnik je nežen za občutljive dlesni vašega dojenčka
• Snemljivi ročaji so namenjeni za drobne roke
•Za vse lončke TT velja da - NE vsebujejo bisfenola A (BPA)

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.