Tommee Tippee Igrača z lučko s pomirjujoči zvoki - medved Bennie - Baby Center spletna trgovina
0
Tommee Tippee Igrača z lučko s pomirjujoči zvoki - medved Bennie
62,99 €
REDNA CENA
62,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 954923

  • Senzor za zaznavanje joka dojenčka,
  • lučka z nastavitvijo stopnje osvetlitve (3 stopnje),
  • 3 uspavanke, beli šum, srčni utrip ali padavine,
  • USB napajanje (ni potrebno menjavanje baterij).
Vse, kar vam pomaga, da dojenček mirno spi, tudi vam zagotovi še tako potreben počitek. Tommee Tippee prisrčna in prijetna igračka z lučko in pomirjujočimi zvoki/uspavankami omogoča, da se otrok pomiri in mirno zaspi. Ponoči s svojim inteligentnim CrySensorjem posluša morebitne jokajoče zvoke in predvaja zvoke, ki pomirijo in pomagajo, da dojenček zaspi. Možnost belega hrupa pomaga pomiriti otroka, saj je podoben zvoku, ki ga slišijo v maternici. Drugi zvoki vključujejo srčni utrip, padavine in izbiro 3 uspavank.
85 % dojenčkov bolje spi s svetlobnim in zvočnim pripomočkom Tommee Tippee * (raziskava opravljena v UK avgusta 2018 a 222 anketirancih).

Lastnosti igračke s pomirjujočimi zvoki in lučko:
- Polnilna naprava: polnjenje preko USB napajalnik (menjavanje praznih baterij ni potrebno).
- Inteligentna tehnologija CrySensor:na hrup oz. jok se odziva z igranjem 20 minut pomirjujočih zvokov ali uspavank, s katerimi pomiri otroka.
- 6 naravnih pomirjujočih zvokov: izberite med srčnim utripom, padavinami in belim šumom ali tremi uspavankami.
- Zatemnjena lučka v obliki srca s tremi stopnjami jakosti omogoča izbiro prave svetlobe v sobi in olajša orientacijo. Samodejno se izklopi po 30 minutah, da prihrani energijo.

Izdelek je primeren od rojstva dalje in se ga lahko uporablja v posteljici, vozičku, avtu.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.