Tiny Love Igralni center Na kmetiji - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Tiny Love Igralni center Na kmetiji
99,99 €
REDNA CENA
99,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 964031

  • Igralni center Na kmetiji,
  • žive barve,
  • za razvoj koordinacije rok in oči,
  • za zaznavanje barv in oblik,
  • primerno od rojstva dalje.
0+ mesecev: SAMOZAVEDANJE
Podloga bo otroku že od začetka ponujala slušno, vizualno in otipljivo stimulacijo. Blazino pripnite na lok in pustite, da jo dojenček brcne, medtem ko leži na hrbtu. Sčasoma se bo otrok naučil razumeti, da se z brcanjem aktivirajo lučke in glasba.

0-2 + mesecev: POVEZOVANJE
Premaknite nastavljive loke v udoben položaj in uživajte v kakovostnem času z dojenčkom, skupnem igranju in povezovanju ter hkrati spodbujajte razvoj in preprosto uživajte v dragocenem stiku z očmi v oči s svojim malčkom.

2-4 + mesecev: VADBA DRŽE LEŽANJA NA TREBUŠČKU
Uporabite osemnajst različnih dejavnosti igralne preproge, da spodbudite držo ležanja na trebuščku. Uporabite priložene dodatke, da otroka odvrnete od napora, potrebnega, da ostane v tem položaju. Postavite jih na primer pred odzivno blazinico na trebuhu in jim dovolite, da raziščejo njegove elektronske odzive.

3-5 + mesecev: SPODBUJANJE DROBNIH MOTORNIH VEŠČIN
Uvajanje otrokovih rok in stopal v različne teksture pomaga razviti fino motoriko. Igralec Gymini®, igrače za živali, zobe in drugi igralni elementi obogatijo dojenčkovo taktilno izkušnjo.

4-6 + mesecev: SPOZNAVANJE - RAZUMEVANJE VZROKA IN UČINKA
Igralna podloga ponuja dojenčkom odlično priložnost za nadaljnje razumevanje vzroka in posledic. Brcanje blazinice in poskus sprožitve osvetlitve ali glasbenih učminkov podpira to kognitivno razumevanje. To dojenčkom postopoma pomaga spoznati, da imajo nadzor in dejansko lahko uresničijo stvari.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015