Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Thomas & Friends Set Tomažek v Afriki

  • Set Tomažek v Afriki,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pomagaj Tomažku pobegniti pred nagajivo opico, ki visi iz palmovih dreves in poizkuša zaustaviti Tomažka na njegovi avanturi. V setu se nahaja motorizirana lokomotiva glavnega junaka Tomažka in tirnice z dodatki. Tako lokomotiva kot tirnice so združljive z ostalimi tirnicami in seti. Primerno za starost od 3+ let.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.