Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Komplet za prvo pomoč Bellies Baby vsebuje vse, kar potrebujete, da bo vaš dojenček zdrav in zadovoljen.

Bellies Baby živijo v Bellyvilleu, daleč oddaljeni državi, za njih skrbi Beth, super kul varuška. Skrb za njih ni lahka naloga, saj so neverjetno živahni! 
Ta super komplet ji pomaga pri tem.
Set vključuje:
Nosno črpalko, sproščujoče cepivo, vitamini, super energijsko hrano, obliže.
Pri Poopypedia preverite, kaj je potrebno za otroka, odvisno od presenečenja plenice.
Komplet za prvo pomoč je združljiv z dojenčki Bellies, ki se prodajajo posebej.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.