Splash toys Doktor Spidi - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Splash toys Doktor Spidi
26,99 €
REDNA CENA
26,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 660169

  • Doktor Spidi,
  • doktor Spidi te izziva,
  • vodi igro in odloča, kaj bo sledilo,
  • pripravite se na njegova presenečenja,
  • za 2 do 10 igralcev,
  • za starost od 8 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Doktor Spidi te izziva, vodi in odloča, kaj bo sledilo. Pripravi se na njegova presenečenja! Doktor Spidi v vse o vsem. Povedano po pravici, se malce važi! Igralce bo izzval, da se mu postavijo po robu.

Misliš, da veš toliko kot on? Dokaži!

Doktor Spidi pove temo, vi pa morate našteti pojme na določeno temo. Doktor Spidi pozna več kot 500 tem. Vendar je Doktor Spidi muhast in neučakan, zato hitro odgovarjaj in sledi njegovim navodilom.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015