Smoby Avto s toboganom - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Smoby Avto s toboganom
179,90 €
REDNA CENA
179,90 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 975026

  • Avto,
  • tobogan,
  • odstranljiv peskovnik,
  • volan z elektronsko trobljo,
  • spust dolžine tobogana 1,5 m,
  • lestev,
  • nastavek za vodno cev,
  • za 18+ mesecev.
Izjemno zabavni igralni avto s toboganom, peskovnikom in z zvoki, ki spodbuja raznovrstno igro, gibanje otroka (drsenje, plazenje) in interakcijo z vrstniki.

Avto s toboganom ima odstranljiv peskovnik, ki se skriva pod pokrovom avtomobila in volan z elektronsko trobljo. Tobogan ima spust dolžine 1,5 m in nastavek za vodno cev. Na tobogan se otrok povzpne po lestvi, na naslonjalu sedala. Avto ima UV zaščito in je primeren za igro več otrok hkrati. Omogoča gibalni in motorični razvoj otroka ter spodbuja dinamično igro in otroško iznajdljivost.

Spodbuja razvoj fine in grobe motorike, razvoj senzoričnih sposobnosti in razvoj socialnih veščin.

Dimenzije: 233 x 68 x 91 cm
Dolžina drsne plošče: 150 cm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015