Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Moja prva kuhinja je popoln komplet za majhnega kuharja, ki vsebuje vse elemente, potrebne za pripravo okusnih jedi.

S tem kompletom zabava pri kuhanju nikoli ne postane dolgočasna.

V majhni kuhinji bo otrok našel štedilnik z dvema kuriščema z dvema gumboma za "nastavitev", desko za sekljanje, lonec s pokrovom, posodo za kuhanje, dva pulta za pripravo jedi, posodo za začimbe, praktične police in obešalnike. Po igranju lahko kuhinjo enostavno zložite.

Igrača bo razvila otrokovo domišljijo in spodbudila njegovo ustvarjalnost

Dimenzije : 80 x 73 x 29 cm. Priporočena starost od 24 mesecev dalje.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.