Smart Trike Tricikel 7 v 1 Sfold 400 - vijoličen - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Smart Trike Tricikel 7 v 1 Sfold 400 - vijoličen
124,99 €
REDNA CENA
124,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1007490

Barve

Smart Trike Tricikel 7 v 1 Sfold 400 - vijoličen
 • Tricikel Sfold 400,
 • enostavno upravljanje s Touch Steering® ročajem,
 • patentirani amortizerji,
 • kontrolni gumb za preklop med nadzorom starš/ otrok,
 • dvostopenjska pedala za učenje,
 • 3 točkovni varnostni pas,
 • varovalna ograjica s prevleko iz pene,
 • visok naslon za hrbet,
 • podložena prevleka za sedež,
 • naslon za noge za dojenčke,
 • zložljiv naslon za noge za malčke,
 • torba za shranjevanje otrokovih stvari,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Predstavljamo SmarTfold 400 kompakten Smart Trike zložljiv tricikel, ki omogoča preprosto zlaganje in kompaktno shranjevanje. Narejen je tako, da raste z otrokom od njegovega 9. pa vse do 36. meseca.

Patentiran One Touch Steering® omogoča staršem upravljanje tricikla brez napora. Z dotikom ročaja za upravljanje, usmerite tricikel v želeno smer vožnje.

Varnost - zagotavljamo brezskrbno, udobno vožnjo za starše in otroka. 3-točkovnim varnostni pas in oblazinjena varovalna ograjica omogočajo, da otrok udobno in varno sedi.

Praktično za starše in zabavno za otroke! Ta tricikel 7 v 1 ima 7 stopenj in tako raste skupaj z vašim otrokom. Od tricikla, ki ga v celoti upravljajo starši do tricikla, ki ga samostojno upravlja otrok. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, sigurnost in ravnotežje na poti, do samostojne vožnje.

Otroci se lahko naučijo, kako upravljati in vrteti pedala, ko imajo nadzor starši. Ko je otrok dovolj star, lahko skupaj z njim uživate v funkciji izbora nadzora tricikla. Nadzorni gumb na blatniku prednjega kolesa omogoča staršem, da zlahka preklopijo nadzor tricikla otrok in nazaj na upravljanje starši.

Zagotovljeno dodatno udobje s patentiranimi amortizerji in modnim izgledom, trpežnimi EVA kolesi, ki omogočajo gladko in udobno vožnjo brez udarcev.

Stopnja 1: Kompaktno zložen. Praktično zložen, lahko ga peljete z izvlečenim ročajem za upravljanje, za lažji transport.
Stopnja 2 (9M+): Prva vožnja. Nogice udobno počivajo na naslanjalu za noge za dojenčke.
Stopnja 3 (12M+): Udobno in zabavno. Odstranite naslon za noge za dojenčke. Namestite naslon za noge za malčke, ki otroku omogoča, da otrok sedi bolj pokonci, medtem, ko noge počivajo na naslonu. Otrok uživa v udobni vožnji sedeč pokonci, z zložljivo strehico, 3-točkovnim varnostnim pasom in varnostno ograjico.
Stopnja 4 (18M+): Razvijanje spretnosti. Odstranite strehico in opazujte, kako otrok razvija ravnotežje, radovednost in sigurnost, ob tem pa uživa v zabavni vožnji in okolici, ki jo opazuje.
Stopnja 5 (24M+): Učenje vrtenja pedal. Zložite naslon za noge, odstranite varnostno ograjico, namestite pedala in z gumbom za upravljanje preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok. Razvijanje motoričnih spretnosti, medtem ko se otrok učiti voziti.
Stopnja 6 (30M+):Vzpodbuja neodvisnost. Zložite ročaj za krmiljenje. Visoka opora za hrbet in 3-točkovni varnosti pas zagotavljata varnost za otroka medtem, ko poganja tricikel in postane mali raziskovalec.
Stopnja 7 (32-¬36M+): Odstranite naslon sedeža in vaš mali raziskovalec postane vedno bolj spreten pri vožnji na svojih raziskovanjih.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015