Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - moder - Baby Center spletna trgovina
0
Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - moder
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 89,99 €
30%

VREDNOST S POPUSTOM

62,99 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 926996

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Tricikel Smart Trike Charm 3 v 1,
 • modre barve,
 • kompakten,
 • enostavno upravljanje s Touch Steering® ročajem,
 • patentirani amortizerji,
 • kontrolni gumb za preklop med nadzorom starš/otrok,
 • nedrseča dvostopenjska pedala za učenje,
 • varovalna ograjica,
 • EVA kolesa – tiha, brez tresljajev,
 • koš za shranjevanje igrač na zadnjem delu,
 • za otroke od 15 do 36 mesecev,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Tricikel s kovinskim ogrodjem je narejen tako, da raste z otrokom od 15. do 36. meseca starosti. Patentiran One Touch Steering® omogoča staršem upravljenje tricikla brez napora. Z dotikom ročaja za upravljanje, usmerite tricikel v želeno smer vožnje. Udoben otroški sedež in varovalna ograjica omogočata udobno varno vožnjo.

Praktično za starše in zabavno za otroke! Ta tricikel 3 v 1 ima 3 stopnje in tako raste skupaj z vašim otrokom. Od tricikla, ki ga v celoti upravljajo starši do tricikla, ki ga samostojno upravlja otrok. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, sigurnost in ravnotežje na poti, do samostojne vožnje. Otroci se lahko naučijo, kako upravljati in vrteti pedala, ko imajo nadzor starši. Ko je otrok dovolj star, lahko skupaj z njim uživate v funkciji izbora nadzora tricikla. Nadzorni gumb na blatniku prednjega kolesa omogoča staršem, da zlahka preklopijo nadzor tricikla otrok in nazaj na upravljanje starši.

Zagotovljeno dodatno udobje s patentiranimi amortizerji in modnim izgledom, trpežnimi EVA kolesi, ki omogočajo gladko in udobno vožnjo brez udarcev.

Faza 1 (15m+): Udobno in zabavno. Otrok uživa v udobni vožnji sedeč pokonci, z zložljivo strehico, varnostno ograjico in naslonom za noge.
Faza 2 (24m+): Učenje vrtenja pedal. Odstranite naslon za noge, odstranite varnostno ograjico, z gumbom za upravljanje lahko po želji, preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok.
Faza 3 (30m-36m): Vzpodbuja neodvisnost. Snemite ročaj za krmiljenje in preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok. Razvijanje motoričnih spretnosti medtem, ko otrok postane mali raziskovalec.

Dimenzije: 93 x 45,5 x 98 cm.

>Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.