Smart Trike trampolin 3 v 1 - Baby Center spletna trgovina
0
Smart Trike trampolin 3 v 1
REDNA CENA
109,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 927001

  • Smart Trike Trampolin,
  • zložljiv,
  • priporočena starost uporabnika od 10 mesecev – 4. leta, če se izdelek uporablja kot igralni bazen z žogicami,
  • priporočena starost uporabnika od 12. mesecev do 36 mesecev, če se trampolin uporablja z ročajem, oziroma od 24. mesecev do 5 let, uporaba trampolina brez ročaja.
Otroški zložljivi trampolin, ki ga lahko enostavno zložite, s čimer prihranite prostor in omogočite varno igro, vse do takrat, ko ga spet sestavite za uporabo. Uporaba izdelka v treh fazah: 1.faza od 10 mesecev starosti dalje kot igralni center s 100 plastinimi žogicami, kjer otrok uri svoje motorične spretnosti s prijemanjem in metanjem žogic, 2.faza, za otroke od 12 meseca starosti  dalje, kjer se igrani center spremni v trampolin z  uporaba oblazinjenega ročaja, kjer otrok razvije svoje sposobnosti ravnotežja, 3. faza za otroke od 24 mesecev starosti dalje, kjer otrok ob pridobivanju izkušenj in  obvladanju ravnotežja lahko uporablja trampolin brez ročaja in tako ob skakanju še bolj uživa. Zelo odporen za uporabo, skakalna površina je narejena iz visokokvalitetnega elastičnega materiala in močnih elastik, ki zagotavljajo varno uporabo in ne drsijo. Noge trampolina so dodatno zaščitene s čepi iz gume, ki zagotavljajo boljšo stabilnost. Maksimlana teža uporabnika 25 kg.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015