Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Smart Trike Skiro za cestno smučanje Z5 - pink

Redna cena
129,99
Vrednost s popustom
103,99
Velja 19.10.2016 - 08.11.2016
  • Za starost 5-12 let,
  • dinamična tehnologija,
  • večsmerna stopalka,
  • prilagodljivi palici za stopalki,
  • krmilo z nagibom nazaj,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Raziščite neskončne možnosti s Smart Trike skirojem za cestno smučanje Z5! Z dinamično tehnologijo prilagodljivega nagiba in večsmerno prilagodljivo stopalko, se skiro brez težav prilagaja spreminjajočim se razmeram na cesti in pri tem ohranja stabilnost. Z5 je inovativna in varna možnost za vašega otroka, da lahko raziskuje svoje ekstremne športne zmogljivosti, podira meje in uživa v novih izkušnjah. Z5 je primeren za otroke v starosti od 5 do 12 let.

Inovativne lastnosti:

- DINAMIČNA TEHNOLOGIJA prilagodljivega nagiba omogoča vožnjo prostega sloga.
- VEČSMERNA STOPALKA se prilagaja naravnemu gibanju telesa in zagotavlja občutek pravega smučanja.
- PRILAGODLJIVI PALICI ZA STOPALKI se prilagajata spreminjajočim se površinam in omogočata, da skiro ostaja vedno stabilen, tudi ko je izpostavljen ekstremnim gibom in ostrim zavojem.

Maksimalna obremenitev je 50 kg.

Oglejte si video predstavitev izdelka:

BONUS NA KARTICO – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. *KLUBSKA CENA PO ODŠTETEM BONUSU – končna vrednost izdelka v akciji po odštetem bonusu. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" bonus na kartico, klubska cena po odštetem bonusu, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini.