Goliath Singa Družabna igra pen-tastic - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Goliath Singa Družabna igra pen-tastic
19,99 €
REDNA CENA
19,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 855531

  • Družabna igra pen-tastic,
  • Pen-Tastic je smešna igra, kjer je treba iz kartice narisati in uganiti, vendar ne na tradicionalen način,
  • skušaj narisati risbo z nogo ali komolcem ali,,,,,
  • za starost od 7 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ali ste dovolj prilagodljivi za to igro? Lahko sliko narišete brez rok? Pen-Tastic je smešna igra, kjer je treba iz kartice narisati in uganiti, vendar ne na tradicionalen način. To igro lahko igrate posamično ali v skupinah.

Eden od igralcev vzame kartico in pogleda, kaj je napisano na njej, vendar to skrivnost obdrži pred drugimi igralci. Oseba se obleče v Body Paint in skuša narisati risbo z nogo ali komolcem ali,... In to je veliko težje, kot si mislite! Kdor prvi ugane, kaj je narisano, zmaga krog!

Za starost od 7 do 99 leta.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015