Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Siku Transporter tovorni

Redna cena
14,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Transporter tovorni,
  • realističen modelček vozila,
  • kovinsko-plastični elementi,
  • dovršena oblika.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Transporter z dvojno kabino za prevoz večih oseb in platformo temelji na Mercedes-Benzu Sprinterju in ni le več funkcionalno gradbeno vozilo. To delovno vozilo vstopnega razreda ponuja ure zabavne igre - odpiranje vhodnih vrat olajša ponovno ustvarjanje realističnih scenarijev na gradbišču. Zadaj se odpre zložljiva loputa za natovarjanje. Izvirni detajli platišča koles z gumijastimi pnevmatikamii so popoln zaključek za model Sprinter. Platforma vam olajša raztovarjanje sipkega materiala.

Igrača je zasnovana v merilu 1:50.

Tehnične podrobnosti:
Primerno za otroke: od 3. leta dalje.

Dimenzije: 175 × 87 x 59 mm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.