Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Siku Traktor Fendt s pobiralcem krompirja

Redna cena
17,49
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Traktor Fendt s pobiralcem krompirja,
  • realističen modelček vozila,
  • kovinsko-plastični elementi,
  • dovršena oblika.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Grimme, severnonemški proizvajalec strojev za spravilo krompirja, je svetovni vodja v tem segmentu. V kombinaciji s traktorjem Fendt je ustvarjena močna ekipa, kjer prevladuje kombajn za krompir SE260. Kombajn je opremljen s premično vlečno palico, s katero se ta model enostavno prevaža po cesti in za uporabo med pobiranjem krompirja na njivi. Naprava za kombajn je nastavljiva po višini. Razkladalni transporter lahko zložite na stran, kar omogoča nabiranje krompirja na tovornjak.

Igrača je zasnovana v merilu 1:87.

Tehnične podrobnosti:
Primerno za otroke: od 3. leta dalje.

Dimenzije: 226 × 75 x 54 mm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.